Categories: Poli Timisoara

Alarmant: tot mai putine abonamente pentru jocurile lui Poli

Salvarea Politehnicii Timişoara nu stă doar în politicienii locali sau Marian Iancu. Suporterii echipei bănăţene, deloc puţini la număr, ar fi putut salva şi ei clubul pe care îl iubesc. Din păcate, apetitul pentru jocurile lui Poli pare să fi scăzut drastic în ultima vreme.
Timişorenii nu mai populează arena „Dan Păltinişanu” aşa cum o făceau altădată. Unul dintre motive ar putea fi şi faptul că spectacolul oferit de jucători pe dreptunghiul verde nu mai este acelaşi în jocurile din liga secundă, aşa cum se întâmpla în Liga I. Lipsesc şi jocurile internaţionale, cu care suporterul lui Poli a fost obişnuit în ultimele sezoane mai mult ca oricând. Totuşi, sunt factori care nu ar trebui să cântărească decisiv când clubul a ajuns într-o situaţie extrem de dificilă, iar un număr consistent de abonaţi ar fi putut atenua gravele probleme. Anul trecut, pentru jocurile din turul campionatului, şi-au făcut abonament nu mai mult de 700 de suporteri timişoreni. Anul acesta, situaţia este critică, dacă ţinem cont de faptul că nu s-au înghesuit nici măcar 30 de suporteri să-şi facă abonament la echipa de suflet. La ultimul joc de pe teren propriu, cel cu ALRO Slatina, stadionul „Dan Păltinişanu” a fost populat doar de vreo 2.000 de spectatori, ceea ce presupune că nu sunt nici cumpărători de bilete prea mulţi. Liderul liberalilor timişeni, Nicolae Robu, a fost singurul care a făcut apel inclusiv la înfocaţii suporteri polişti să-şi cumpere abonamente. În ciuda apelului disperat, timişorenii nu au mers la club să-și cumpere abonamente.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

28 de minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

34 de minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

O oră ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

2 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago