Categories: Politica

Caprea s-a intors la PP-DD pentru interesele partidului

În filiala Timiș a PP-DD e armonie perfectă. Sunt istorie certurile între fosta și actuala garnitură de conducere, toată lumea muncește cu un singur scop: bunăstarea partidului lui „Domnu Dan”. Până când încă nu se știe.

Fostul preşedinte al filialei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Vasile Caprea, a revenit la sentimente mai bune față de cei care i-au luat locul în conducerea formațiunii politice. El pare să fi uitat cu desăvârșire că, nu cu mult timp în urmă, tuna și fulgera împotriva lui Adrian Diaconu. „Încearcă să ne bage pe gât un pedelist – Adrian Diaconu. Mi l-a impus Simona Man în organizaţia judeţeană”, afirma Caprea, exact acum o lună. Între timp, l-a cunoscut pe noul lui șef și e încântat de acesta. „La început nu-l cunoşteam pe acest preşedinte. Acum l-am cunoscut. Tot ce am făcut, am făcut pentru acest partid. Am lucrat cu o echipă şi aveam datoria să duc această activitate până la capăt . Am greşit când l-am acuzat pe Diaconu, iar interesele partidului sunt mai presus de persoana Caprea Vasile”, spune actualul vicepreședinte al PP-DD.
Vasile Caprea nu mai e supărat nici măcar pe Simona Man, care l-a făcut să înțeleagă că nu e pregătit de o asemenea luptă politică. „Doamna m-a convins că am greşit și nu s-a supărat că am atacat-o în acea conferinţă de presă. Mi-a explicat de ce este nevoie să facem o schimbare şi a avut dreptate. Să faci un partid trebuie să fi pregătit şi din punct de vedere economic. Eu nu sunt pregătit. Pentru a face parte din Biroul Permanent Naţional trebuia să fac deplasări la Bucureşti, ceea ce sănătatea nu-mi permite. Eu am avut intenţia să fac pasul în spate mai demult”, afirmă Caprea.
Adrian Diaconu, care va candida din partea PP-DD la președinția CJ Timiș, e sigur că partidul va avea, după alegeri, trei sau patru primari în fiecare din cele șase colegii. Asta, chiar dacă vede lupta politică precum o partidă de… skandenberg. „M-am alăturat acestui proiect politic convins că voi conta în ecuaţia politică ulterioară. Vreau ca până în noiembrie să arăt că am făcut ceva. Nu resping nicio propunere de alianţă câtă vreme este dorită de populaţia locală prin vot. Dacă obţin 30% în opoziţie nu pot justifica alegătorilor că mi-au dat un vot şi nu am făcut nimic cu el. Avem certitudinea a trei-patru posturi de primari pe fiecare colegiu din cele șase. M-ar mulţumi acest procent. Skandenbergul va fi pe viaţă şi pe moarte”, a spus Diaconu.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

România, cea mai guvernabilă țară neguvernabilă

La prima vedere, clasa politică românească funcționează normal, sănătos. Are principii, asumă doctrine, studiază curente,…

23 de minute ago

Începe o nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

RETIM, în colaborare cu ADID Timiș, lansează o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor…

51 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 28 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 28.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

O oră ago

Alergare prin și pentru istorie! Circa 1500 de participanți la Timișoara City Marathon powered by UPT/FOTO

Timișoara City Marathon powered by UPT a mobilizat duminică, 27 octombrie 2024, aproximativ 1500 de…

16 ore ago

Se pregătea să își ia zborul! Prins cu peste 200 km/h în județul Timiș

Sâmbătă, polițiștii orașului Deta, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 58 B, au…

16 ore ago

Colterm a pornit unul dintre cazanele de la CET Sud, urmează pornirea turbinei pe aburi

Societatea de termoficare a Timișoarei, Colterm, estimează că în următoarele zece zile va consuma aproximativ…

20 de ore ago