Categories: Social

Salon de masaj erotic, paravan pentru prostitutie, inchis la Timisoara

Un salon de masaj erotic, paravan pentru o adevărată rețea de prostituție, a fost închis joi dimineață la Timișoara. Patronul afacerii a fost dus sub escortă la Oradea, acolo unde a pornit ancheta și unde există un stabiliment similar.

Ofițerii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Oradea sunt cei care au luat urma fetelor exploatate sexual. Totul se învârtea în jurul salonului de masaj erotic TiAmo, cu „filiale” la Timișoara și Oradea. Patronul localului, Claudiu Mândoiu, a racolat, în ultimul an, zeci de fete cărora le-a promis salarii lunare cuprinse între 1.300 și 2.800 de euro, dacă vin să lucreze ca maseuze. Tinerele erau puse însă să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați sau să încălzească atmosfera la petreceri private, pentru sume mult mai mici.

„Respectând legislația în vigoare, maseuzele noastre nu întrețin relații sexuale cu clienții. Vă rugăm pe această cale, ca oricât de mare ar fi ispita, să dați dovadă de respect, și să nu solicitați alte servicii în afara celor de masaj”, scrie pe site-ul salonului. Asta, doar de ochii lumii. În realitate, cele nouă fete cu vârste între 19 și 30 de ani făceau sex pe bani. Ele încasau cel mult 300 de lei, din care rămâneau cu mai puțin de jumătate. De altfel, imaginile postate pe site sugerează destul de clar care era adevărata „afacere”.

„Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că tariful perceput era între 150 şi 300 lei, în funcţie de preferinţele clientului. Există suspiciunea că 60% din câştigurile realizate de tinere ar fi fost încasate de patronul afacerii”, spune Alina Dinu, ofițerul de presă al Poliției Bihor.

Claudiu Mândoiu, bărbatul de 33 de ani care a pus la cale întreaga afacere, a fost dus joi dimineață la Oradea, unde va fi prezentat parchetulului, cu propunere de arestare preventivă pentru proxenetism. Cele nouă tinere sunt cercetate în stare de libertate pentru prostituţie, în timp ce proxenetul riscă între trei și zece ani de închisoare.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

58 de minute ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

16 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

17 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

19 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

20 de ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago