Marian Iancu rade de Timisoara

Marian Iancu a anunțat că șansele lui Poli de a promova în Divizia A sunt ca și nule. El a declarat că va retrage dosarul de licențiere în zilele următoare, pentru că nu sunt îndeplinite toate condițiile. În plus, el condiționează electoral rămânerea la Timișoara a palmaresului clubului alb-violet.

„Sunt datorii de aproape două milioane de euro care trebuie plătite, iar eu am înaintat dosarul în ideea în care echipa va fi preluată în procentaj de 100% de autoritățile locale. Nu este niciun plan ascuns, eu nu mai plătesc, așa că nu are rost să ne amăgim cu licențierea”, a declarat Marian Iancu.

Nu e pentru prima dată, ba chiar a devenit o practică frecventă ca Iancu să forțeze mâna autorităților locale, amernințând cu retragerea. Ceea ce va tulbura probabil apele mai tare în Timișoara este faptul că Iancu a luat în derâdere orașul, care, totuși, a finanțat echipa ani la rândul. „Așa mitici și țigani cum suntem ăștia din București, aici vorbim de autostrăzi suspendate și de finale de Europa League. La nenorociții ăștia din București lucrurile se mișcă, la Timișoara se vorbește de panseluțe! Nu știu cum naiba, dar de șase ani de când investesc la Poli, nici iarba nu crește la Timișoara. S-a făcut o autostradă ca să intre lumea direct în Arad și sa ocolească Timișoara”, a mai spus Iancu, pentru GSP.

„Jucătorii pot să sărbătorească, pentru rezultatele lor sportive. În funcţie de cum au jucat şi cum vor juca, ei pot să îşi găsească locul la alte echipe, unele mai mari, altele mai mici. Oraşul nu are motiv să sărbătorească împreună cu ei, pentru că în această săptămână noi vom depune documentele pentru retragerea dosarului de licenţiere. Nu îndeplinim criteriile financiare. Politicienii din Asociaţia Suporterilor Druckeria au spus că sunt ţigan cerşetor. Uite că nu sunt. Dacă eram ţigan cerşetor, mai cerşeam bani de la BkP ca să îndeplinim condiţiile?”, a mai declarat Marian Iancu, citat, de această dată, de www.liga2.ro, site afiliat prosport.ro.

Șeful lui Poli ameninţă că va lăsa palmaresul echipei doar în anumite condiţii Universităţii Politehnica. Mai exact, doar dacă Nicolae Robu devine primar. „Eu oricum plec, şi dacă va câştiga Robu alegerile, şi dacă nu. Dar dacă va fi el primar, o să cedez Universităţii Politehnica palmaresul. Le mai las câteva grupe de juniori foarte bune şi o echipă de liga a treia sau a patra”, a mai spus Iancu.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 29 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 29.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

9 minute ago

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

16 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

20 de ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

21 de ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

21 de ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

22 de ore ago