Categories: Timp liber

Muneer e convins ca Mandinga va castiga Eurovisionul / FOTO + VIDEO

Muneer, fostul component al trupei Mandinga spune că Elena, solista trupei, s-a descurcat extraordinar în semifinala de marţi desfăşurată la Baku, în Azerbaidjan. Acesta spune că “este foarte greu să canti fără să te auzi în cască şi puţini artisti pot să facă acest lucru. Eu cred că a făcut o treabă bună, a cântat chiar bine având în vedere condiţiile.”

După prima strofă a melodiei „Zaleilah”, monitorizarea din casca artistei în care se auzeau vocile colegilor şi negativul piesei a dispărut, Elena Ionescu cântând întreaga piesă doar pe întoarcerea sunetului din sală.

După prestaţia reprezentantei ţării noastre, multe voci au contestat calităţile vocale ale Elenei, iar la fel de mulţi au felicitat-o pentru tăria de caracter de care a dat dovadă pe scenă. “Dacă nu avea voce nu cânta la Mandinga. Elena a fost aleasă din peste 500 de persoane să facă parte din trupă şi a muncit pentru acest lucru, nu se pune problema că nu are voce”, spune Muneer.

Ţara noastră se află printre favorite la câştigarea trofeului Eurovision, iar artistul timişorean simte că anul acesta câstiga România. “Primele trei locuri sunt sigure ale României, dar simt că anul acesta vom câstiga.” Finala concursului Eurovision va avea loc sâmbătă, de la ora 22 şi va fi transmisă în direct de TVR1.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

8 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

9 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

11 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

12 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

14 ore ago