Categories: Politica

Fotbalul amana Biroul Permanent al PSD Timis

Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş care ar fi trebuit să aibă loc miercuri a fost reprogramat pentru joi. De vină este un meci de promovare în Liga a III-a, pe care îl joacă, la Reșița, CS Municipal Lugoj.

În ședința BPJ de miercuri ar fi trebuit să se stabilească numele viceprimarului Timişoarei şi al vicepreşedintelui CJ Timiş. Întâlnirea va avea loc joi, de la ora 12, deoarece niciunul dintre fruntaşii social-democraţi din zona Lugojului nu a putut veni miercuri. Toți au fost la Reșița, pentru a asista la meciul de baraj dintre SM Lugoj și Pandurii Cerneţi, pentru promovarea în liga a III-a.

„Nu am glumit când am spus că s-ar putea să apară surprize pentru cele două funcţii. Nu vreau să spun că joi vom şi decide cine este viceprimar la Timişoara şi vicepreşedinte la CJ Timiş”, spune Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş.

Marii favoriţi pentru cele două funcţii sunt prim-vicepreşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, pentru un nou mandat de viceprima, respectiv secretarul executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc, pentru funcţia de vicepreşedinte la CJT. Liderul PSD Timiş susţine că a primit acordul pentru a decide oamenii de pe cele două funcţii.

UPDATE: Social-democrații din Lugoj vor veni joi foarte fericiți la Biroul Permanent. CS Municipal Lugoj a administrat un sec 3-0 Pandurilor Cerneți, ultimul gol fiind marcat chiar de antrenorul-jucător Cosmin Stan.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

33 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

34 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

46 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

55 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago