Categories: PoliticieniUltima ora

Nastase a vrut sa se sinucida!

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat miercuri la doi ani de închisoare cu executare, a încercat să-și pună capăt zilelor. El s-a împușcat în zona gâtului, fiind transportat de urgență la Spitalul Floreasca, unde va fi operat.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis la Tribunalul Bucureşti, în jurul orei 20, mandatele de executare a pedepselor dispuse în dosarul „Trofeul calităţii”. Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în acest dosar, în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru preşedinţie din partea PSD. Decizia este definitivă.

Poliţia a ajuns, miercuri seară, la domiciliul lui Adrian Năstase, pentru a-i prezenta mandatul de executare a pedepsei. În scurt timp însă, la adresa din strada Muzeul Zambaccian a sosit de urgență un echipaj SMURD. Lucrurile s-au precipitat, ambulanța a încercat să intre în parcarea subterană a imobilului, pentru a-l transporta la spital pe Adrian Năstase. Fostul premier a încercat să se omoare, împuşcându-se cu un revolver în zona gâtului. El a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde urmează să fie operat joi dimineață. (sursa foto: rtv.net)

UPDATE: Medicii spun că Adrian Năstase este stabil hemo-dinamic și este conștient. Anumite surse susțin că fostul premier are trei plăgi împușcate în zona gâtului.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

10 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

11 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

12 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

14 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

15 ore ago