Robu: Trebuie respectata legea in privinta schimbarii sefilor din PMT

Nicolae Robu așteaptă ca Marian Iancu să se țină de promisiune și, săptămâna viitoare, să cedeze palmaresul și culorile clubului către Universitatea Politehnica. Primarul ales vrea concurs internațional pentru funcția de city manager și recunoaște că îi va fi greu să lucreze cu șefii din PMT.

Primarul ales Nicolae Robu a vorbit pe îndelete, pentru prima dată după scrutinul de duminică, despre ceea ce urmează să facă după instalarea în clădirea de pe CD Loga 1. Un lucru e cert: șefii din primărie nu vor avea o viață prea ușoară cu noul edil.

„Nu pot lucra decât cu oameni cinstiți și corecți. Majoritatea celor cu funcții de conducere din PMT nu intră în aceste tipare. Îmi va fi foarte greu să lucrez cu ei. Trebuie respectată legea în privința schimbării lor”, a declarat Robu.

Postul atât de comentat în ultima perioadă, cel de city manager, va fi ocupat, se pare, printr-o modalitate mai puțin obișnuită. „Mă gândesc să organizez un concurs internațional pentru funcția de city manager”, spune Nicolae Robu, încercând să pună capăt diverselor speculații pe această temă.

Nu putea lipsi din discuție problema Poli, iar lucrurile nu par deloc roz. „Mă voi preocupa să revigorez Poli. Vrem s-o aducem cât mai repede în prima ligă. Situația este foarte proastă. Sper ca săptămâna viitoare Iancu să cedeze palmaresul și culorile către Universitatea Politehnica, așa cum a promis. În cazul lui Poli sunt dispus și la o construcție de la 0. E ultima soluție însă”, a mai spus primarul ales al Timișoarei.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

2 ore ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

2 ore ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

3 ore ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

4 ore ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

4 ore ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

4 ore ago