Categories: SocialUltima ora

„Don Juan de Sinandrei” a fugit de acasa si cu fata popii!

Primarul din Sînandrei nu e la prima aventură extraconjugală. În 2008, el a mai fugit o dată de acasă, cu fiica preotului din localitate. După ce a pierdut alegerile, s-a întors la nevastă. Acum, Claudiu Coman i-a „suflat” soția celui mai bun prieten, omul care i-a plătit campania electorală câștigătoare. Probabil drept mulțumire.

Claudiu Coman, primarul comunei Sînandrei, spune că și-a găsit jumătatea. El a fugit de acasă acum două săptămâni, împreună cu Adriana Gherman, soția celui mai bun prieten al său și sponsorul campaniei sale electorale. A stat o săptămână în concediu și, teoretic, ar fi trebuit să muncească în regim full-time la primărie.

Joi, la ora 14 însă, secretara lui ne-a declarat că „domnul primar a plecat de 20 de minute și a transmis că nu se mai întoarce”. Funcționarii publici susțin că povestea se repetă în fiecare zi. Am încercat și de data aceasta să vorbim cu primarul din Sînandrei, dar telefonul acestuia era închis. Claudiu Coman și Angela Gherman locuiesc acum într-un apartament din Timișoara, proprietate a edilului de Sînandrei.

„El susține că face asta ca să-și protejeze iubita lui”, spun sătenii. Oamenii povestesc deschis că nu e prima escapadă a edilului. La câțiva ani după ce s-a căsătorit și a devenit tată pentru prima dată, Coman a plecat de acasă cu fiica preotului. „A trăit cu tânăra respectivă mai bine de un an”, spun sătenii.

Claudiu Coman și-a finanțat, la vremea respectivă, campania electorală din banii fetei popii. A pierdut însă alegerile, s-a împăcat cu nevasta și, între timp, au mai făcut un copil. Preotul Ioan Jurca confirmă povestea, însă spune că nu se poate amesteca în treburile tânărului primar. „Am auzit de întreg spectacolul de acum. Cu mâna lui și-a făcut-o. Eu nu prea am ce discuta cu el, nu cred că este un om care are planuri mărețe cu cineva”, a declarat preotul.

Liviu Gherman, cel care poate spune cu mâna pe inimă că l-a făcut primar pe Coman, este cel mai pierdut. I-a plătit campania electorală, l-a votat, iar în schimb „prietenul” i-a luat nevasta. Aceasta a plecat de acasă și niciunul dintre cei doi amanți nu l-a mai căutat. „Soția mea nu a mai venit acasă. Eu îmi văd acum de copii, muncesc pentru ei. Îmi pare rău că l-am sponsorizat în campanie, dar cred că există un Dumnezeu, sus, pentru fiecare, și se va face dreptate”, spune Gherman.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

În luna mai vom avea parte de evenimente deosebite la Ziua Porților Deschise a Școlii de Arte din Timișoara

O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere…

13 minute ago

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

2 ore ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

3 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

3 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

16 ore ago