Categories: Politica

Louis de Funès aruncă bomba: schisma in PNTCD Timis!

Prim-vicepreşedintele PNŢCD Timiş, Viorel Sasca, a aruncat bomba fără măcar să-şi dea seama. Cel poreclit în partid „Louis de Funès” a afirmat că ţărăniştii din Timiş sunt aproape de o schismă în interiorul partidului.

„Pricipalul obiectiv acum e să realizăm unitatea, inclusiv la nivel judeţean. Căci şi aici a existat o organizaţie paralelă, iar acum se profilează o altă schismă”,a declarat Viorel Sasca. Rugat să ofere detalii suplimentare, fostul consilier județean s-a eschivat. „Nu comentez. Este doar un avertisment pentru cei ce încearcă să facă acest lucru în PNŢCD”, a spus Sasca.

Miercuri seara are loc biroul judeţean al PNŢCD Timiş. Sursele noastre susţin că nu toţi membrii cu putere de decizie au fost invitaţi. În această şedinţă va fi decisă data când vor avea loc alegerile judeţene în PNŢCD Timiş.

La alegerile din Timiş, ţărăniştii vor să-i aducă pe cei doi lideri ai partidului, Victor Ciorbea şi Aurelian Pavelescu, pentru a pune capăt războiului fratricid. În PNŢCD Timiş există la această oră mai multe grupări de interese. Una dintre ele este strânsă în jurul fostului primar Gheorghe Ciuhandu, a lui Sasca şi Cârceie. Aceştia ar merge mai departe pentru susţinerea lui Ciorbea.

O altă aripă formată din Orza, Vali Moldovan şi o parte din tineretul PNŢCD ar merge pe varianta Pavelescu. Există şi o aşa zisă a treia grupare a celor super-dezamăgiţi de retragerea lui Ciuhandu din lupta pentru Primăria Timişoara şi de pactul făcut cu nemţii, care i-a scos practic pe ţărănişti din CJT. Se aşteaptă ca la şedinţa din această seară să se lase cu scandal.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

6 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

10 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

13 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

13 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

15 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

15 ore ago