Marian Iancu nu renunta: vrea un sfert din noua Poli

Degeaba au sperat cei mai înfocaţi suporteri ai Politehnicii Timişoara că noul proiect fotbalistic îi va grupa pe cei mai competenţi oameni ai momentului şi că vor scăpa de „groparul” Marian Iancu. Acesta nu se dă deloc plecat și vrea, se pare, 25% din noul club.

Antrenorul, jucătorii şi juniorii lui Marian Iancu, plus palmaresul lui Poli, care este tot la bucureştean, stau la baza formării noii echipe care se doreşte a fi continuatoarea echipei înfiinţate în anul 1921.

Cosmin Contra şi Paul Codrea, cei doi foşti internaţionali, au căzut examenul în faţa lui Valentin Velcea. Nicolae Robu şi Titu Bojin au preferat să meargă pe mâna celui care a fost agentul electoral al pedelistului Constantin Ostaficiuc, forţaţi fiind, se pare, de Marian Iancu.

Nicolae Robu a informat, de asemenea, întreaga urbe că Iancu nu va avea nicio legătură cu noul proiect fotbalistic. Se pare însă că va avea. Nici nu s-ar putea altfel, atâta vreme cât chiar Iancu l-a impus pe Valentin Velcea la Poli Timişoara. În plus, pentru ca tacâmul să fie complet, toţi cei 35 de jucători prezenţi la primul antrenament al viitoarei noi echipe sunt sub contract cu vechea echipă a lui Marian Iancu. Mai mult, toţi juniorii din cadrul centrului de copii şi juniori sunt tot sub aceeași „umbrelă”.

Dacă se putea trece fără probleme peste aspectele legate de formarea lotului şi numirea noului antrenor, nu același lucru se poate despre cedarea palmaresului echipei, care se află, evident, la Marian Iancu. Surse din interiorul clubului spun că acesta și-a anunțat intenția de a deține 25% din viitorul club! Spre surprinderea generală, el a plătit, luni, integral, salariile restante de luni de zile ale celor mai mulți dintre cei prezenți la antrenament!

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago