Robu: Niciodata cu Marian Iancu la Poli!

Noul proiect Poli nu va avea nicio legătură cu Marian Iancu! Promisiunea e fermă, îi aparține primarului Nicolae Robu, care garantează despărțirea definitivă de cel care a trecut-o pe Poli de la agonie la extaz, după bunul lui plac.

Primarul Nicolae Robu pare iritat de asocierea pe care multă lume – ziarişti, comentatori şi fani, deopotrivă – o face între noul proiect Poli și Marian Iancu. Deși nu vrea să spună cum va aborda echipa noul sezon, păstrând suspansul, liberalul face o promisiune fermă.

„Noul proiect Poli nu are nicio legătură cu Marian Iancu şi cu societatea sa, Politehnica, ce a reprezentat fotbalul timişorean în eşaloanele 1 şi 2 în ultimii ani. Marian Iancu nu va fi cooptat în noul proiect nici la început şi nici mai târziu”, spune Robu. Cuvântul de bază în ceea ce-l privește pe Iancu este „niciodată – pentru că nici autorităţile nu-l mai vor partener şi nici el nu mai vrea parteneriate cu autorităţile”.

Primarul Timișoarei susține, de asemenea, că orice contact pe care îl are cu SC Politehnica SA și Marian Iancu are ca scop „doar aducerea la noua Poli a cât mai mult din ce a fost bun la Politehnica”. Printre aceste lucruri bune se numără jucători cu titlu de împrumut sau liberi de contract, copii și junior cu tot cu antrenori și, nu în ultimul rând, palmaresul, „totul prin bună înţelegere şi nu cu bani”.

Surprinzător, pe lista celor bune apare și antrenorul Vali Velcea, devenit între timp liber de contract, semn că liberalul Robu a trecut cu seninătate peste simpatiile portocalii ale tehnicianului transformat, temporar, în agent electoral PD-L.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago