Triunghi amoros la Sinandrei: primarul a fugit cu sotia celui mai bun prieten! / FOTO

Tânărul primar al comunei timișene Sînandrei a plecat de acasă, luni, cu amanta. Claudiu Florin Coman are 35 de ani și este la primul mandat, câștigat sub sigla PSD, partid în care activează de câțiva ani. Soțul încornorat este cel mai bun prieten al lui și nașul fiicei sale, de numai opt luni.

Claudiu Florin Coman a câștigat alegerile în iunie și, după numai o lună, și-a luat concediu. Singur, lăsându-și acasă nevasta și cei doi copii, de șase ani, respectiv opt luni. Îl însoțește… iubita lui, Adriana Gherman, directoarea unei complex de agrement din localitate. Femeia este, la rândul ei, căsătorită și are tot doi copii.

Lucrurile sunt mai complicate decât atât. Soțul amantei, Liviu Gherman, este cel mai bun prieten al primarului Claudiu Florin Coman. Oamenii din sat spun, de altfel, că i-a finanțat acestuia bună parte din campania electorală. Cei doi s-au împrietenit la fotbal, la scurt timp după ce Gherman și-a deschis baza sportivă în comună. Apoi au început să se viziteze.

„Familiile lor semănau: amândoi tineri, amândoi cu neveste frumoase, amândoi cu câte doi copii. Nu se mira nimeni că primarul face tot mai des grătare împreună cu el, că plecau împreună, cu copiii, la spa în Ungaria. Păreau prieteni la cataramă”, povestește un localnic. Cu câteva săptămâni înainte de campania electorală, cele două cupluri au plecat în vacanță în Elveția. La întoarcere, păreau cei mai fericiți oameni din lume.

Realitatea însă era alta. În vacanța elvețiană s-a înfiripat povestea de dragoste între Claudiu Florin Coman și Adriana Gherman. Tot în aceeași perioadă, cuplul Gherman a botezat-o pe fetița familiei Coman. Apoi, cu ajutorul bunului său prieten, Claudiu Florin Coman a ieșit primar. De câteva zile, primarul PSD-ist și-a luat concediu, a motivând că are „probleme personale de rezolvat”, după cum ne-a spus Matei Marchian, de la Relații Publice. În realitate, a plecat în vacanță cu iubita sa. Apropiații cred că amorezii sunt cazați la un hotel din Timișoara.

În timp ce soțul încornorat nu a fost de găsit, soția edilului de Sânandrei confirmă toată povestea. Georgeta Coman spune că avea unele bănuieli, dar plecarea soțului ei cu amanta în vacanță a luat-o e nepregătite. „Nu știu dacă voi divorța. E prea repede. Sunt prea rănită. Este suficient tot ce s-a auzit. Nici măcar nu știu dacă mai are vreun rost să vă confirm sau nu. Cea mai mare problemă sunt copiii. Nu mai contează cât timp avem noi de când am fost împreună”, a spus Georgeta Coman. (sursa foto: Facebook)

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

7 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

10 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

10 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

10 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

10 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

11 ore ago