Categories: Timp liber

Banii inapoi pentru „teapa” Lepa Brena

Lepa Brena tot vine la Timișoara, după cum încă susțin, cu tupeu, organizatorii concertului care ar fi trebuit să aibă loc acum aproape două luni. Între timp, amenințați cu procesele de timișorenii care și-au cumpărat bilete, ei anunță, din nou, că returnează sumele încasate deja. Și, evident, susțin că Lepa Brena o să vină, cândva, în orașul de pe Bega.

Lepa Brena ar fi trebuit să cânte pe 15 iunie, într-un concert denumit „După 28 de ani mă întorc la Timișoara”. Evenimentul, anunțat în primăvară și promovat chiar prin prezența „Madonnei Balcanilor”, a stârnit mare vâlvă printre nostalgicii genului. Cu două zile înainte de data stabilită pentru concert, organizatorii au anunțat că acesta se amână. Motivul: vremea rea, care n-a permis montarea scenei.

Evenimentul a fost reprogramat pentru 29 iunie, când a fost amânat pentru a doua oară. De această dată, de vină a fost un program sportiv pentru copii, desfășurat pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Data la care urma să aibă totuși loc acest concert n-a mai fost anunțată nici până în ziua de azi.

Asociația Culturală „Maria Domina” și partenerii săi, „Unik Show” SRL și Asociația „Banat Art”, s-au gândit, în fine, că ar fi cazul să dea banii înapoi celor care au avut proasta inspirație să facă o investiție în bilete. Cumpărătorii pot primi contravaloarea tichetelor pe www.vreaubilet.ro și www.eventim.ro, prin punctul oficial de vânzare de la casieria Teatrului Național. „Cei care au achiziționat bilete de la alt puncte de vânzare cât și de la caseria Capitol, pot restitui biletele și încasa contravaloarea acestora la caseria sălii Capitol, după un program care va fi anunțat în cel mai scurt timp”, se mai precizează în comunicatul organizatorilor.

Aceștia susțin, de asemenea, că „data concertului celebrei artiste Lepa Brena va fi anunțată în cursul lunii august, biletele vândute fiind valabile”. Important este să afle și Lepa Brena că va cânta la Timișoara. Nu de alta, dar pe site-ul oficial al artistei sunt trecute, pentru perioada următoare, două evenimente: unul în Banja Luka, pe 25 august, și unul pe 1 septembrie, la Berlin.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

3 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

6 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

6 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

8 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

8 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

9 ore ago