Categories: SportUltima ora

Fratele super fotbalistului Juan Sebastian Veron va evolua pentru o echipa din Timisoara!

Transferul verii în fotbalul timişorean nu vine de la ACS Politehnica Timişoara, aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea, ci de la Flacăra, ultima echipă cu buletin de Timişoara, după ce anul trecut a evoluat în Liga III sub titulatura Flacăra Făget.

Marian Trăiculescu, preşedintele clubului, a ajuns la un acord cu Iani Veron, fratele vedetei Juan Sebastian Veron, fotbalist care a evoluat timp de mai bine de zece ani în Europa, în perioada 1994 – 2006, la echipe ca Samdoria, Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea sau Inter Milano. „Da, e adevărată informaţia. La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă seara, Iani Veron va ajunge la Timişoara şi va evolua pentru Flacăra. Iani Veron este prieten foarte bun cu Speroni, argentinianul transferat de Flacăra anul trecut, cei doi fiind şi foşti colegi de generaţie la juniorii formaţiei argentiniene Estudiantes de la Plata. Plăcut impresionat de condiţiile de aici, Speroni l-a convins pe fratele lui Juan Sebastian Veron să vină în România, la Flacăra Timişoara. Sper să-l conving pe Iani Veron să-l cheme la Timişoara şi pe celebrul Juan Sebastian Veron”, ne-a declarat Marian Trăiculescu.

Născut în 21.06.1986, Iani Veron a avut toate premizele pentru a-i călca pe urme lui Juan Sebastian Veron. A debutat ca şi fratele său la seniroii lui Estudiantes de La Plata, pe acelaşi post – mijlocaş central -, iar impresarii au început să roiască în jurul lui, crezând că şi Iani va reuşi să ajungă în fotbalul mare. Unul dintre motivele pentru care Iani nu a reuşit în fotbalul mare este legat şi de impresari, cu care a intrat adesea în conflict. Acesta nu este la prima experienţă în Europa. Acum mai bine de un an, Iani a evoluat pentru legendara Ferencvaros Budapesta.

Mult mai celebrul său frate, Juan Sebastian Veron, s-a retras anul acesta, ultimul joc disputat fiind în tricoul echipei unde a fost crescut, Estudiantes de La Plata, într-un joc cu Union Santa Fe, la sfârşitul lunii iunie.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

O oră ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

2 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

3 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

3 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

4 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

4 ore ago