Categories: Poli Timisoara

Goge, singurul care a confirmat la Pancota

Valentin Velcea spunea, la finalul ruşinoasei înfrângeri de la Pâncota, că sunt unii jucători care nu au ce căuta în lotul lui ACS Poli Timişoara. Dacă ar fi aşa, atunci antrenorul timişorenilor ar trebui să procedeze la concedieri masive, după felul în care s-a prezentat echipa la jocul cu Şoimii Pâncota, o echipă nou promovată în Liga a III-a.

Singurul jucător de la ACS Poli Timişoara care a impresionat în întâlnirea cu Şoimii Pâncota a fost mijlocaşul Goge. O impresie cât de cât bună au mai lăsat Şeroni, Trandu şi Boldea. Ceilalţi însă au lăsat de înţeles că ACS Poli trebuie să mai transfere în regim de maximă urgenţă jucători, dacă promovarea rămâne în continuare obiectivul propus.

Poli a suferit cumplit la nivelul tuturor compartimentelor. În defensivă a dezamăgit sârbul Petrovici, un fundaş care ar fi trebuit să confere siguranţă, dar s-a remarcat prin câteva gafe impardonabile pentru un jucător cu experienţă. Aniţoiu, care a jucat fundaş stânga, are calităţi, dar s-a văzut că a fost forţat pe un post care nu i se potriveşte. Pe partea dreaptă a defensivei a evoluat Iovan, un fotbalist crescut la centrul de copii şi juniori al Politehnicii. La cei 19 ani, fundaşul este mult prea crud pentru o competiţie cum este liga secundă.

În linia mediană au evoluat Goge, Dobriceanu, Poparadu şi Trandu, pe parcursul jocului mai intrând Boldea şi Artean. De departe cel mai bun om de la mijlocul terenului a fost Goge, un fotbalist cu viteză şi tehnică foarte bune. Au dezamăgit crunt Dobriceanu şi, surprinzător, Poparadu. Dobrineanu s-a erijat încă din debutul jocului de la Pâncota în liderul echipei, el fiind executantul tuturor loviturilor libere. Au fost două lovituri libere din preajma careului celor de la Şoimii Pâncota care ar fi trebuit executate de Trandu, un jucător care loveşte foarte bine balonul cu piciorul stâng, dar Dobriceanu s-a încăpăţânat de fiecare dată. Ambele au fost două posibile faze periculoase, irosite aiurea. Acelaşi jucător nu a fost capabil, în rolul său de mijlocaş central, să limpezească jocul timişorenilor, la fel cum nu a făcut-o nici Poparadu.

O notă bună la acest capitol o primeşte Boldea, cel care a dat culoare jocului după ce a intrat pe teren. Atacul timişorenilor este la pământ. Boştină, un jucător care se exprima dificil şi la nivelul Ligii a III-a, nu are cum să fie o soluţie convenabilă pentru jocurile din eşalonul secund. Enciu, colegul din atac al lui Boştină, s-a zbătut mult, dar a reuşit puţine.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

7 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

10 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

11 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

11 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

12 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

13 ore ago