Arhiva pentru eticheta: dezamagire

Editorial de Eugen Sasu

Succesul USR și teama cronică de o nouă dezamăgire

Succesul USR și teama cronică de o nouă dezamăgire

Am ajuns atât de înmlăștiniți în cloaca asta politică românească încât mulți dintre noi ne conturăm așteptări poate prea mari de la un partid nou apărut pe scena politică. Nu orice partid. Nu e vorba de un grup rupt de mafie și plecat să se maturizeze separat în infracționalitatea asta, să presteze șantajul politic, negocierea de posturi printr-o încălcare a legilor, susținerea unor legi avantajoase lor și clientelei etc. Așa s-a ajuns la valul pro-USR.

Robu, dezamagit total: PNL are de tras invataminte dupa aceste alegeri

Atmosferă mai mult decât rezervată la PNL Timiș, în momentul anunțării exit poll-urilor. Nicolae Robu a afișat o mină îngândurată și n-a prea vrut să comenteze. El recunoaște însă că nu se aștepta la un scor atât de mic și crede că sunt multe de învățat din aceste alegeri.

Carlos Eduardo, fost coleg cu Neymar, dezamageste in tricoul lui Poli

Să fie eşalonul secund portughez mai slab decât liga secundă din România? Dacă ar fi să ne luăm după evoluţia brazilianului Carlos Eduardo în tricoul lui Poli, cu siguranţă Liga II este peste Liga de Honra portugheză. În urmă cu un an, Carlos juca pentru Tirsense, echipă din eşalonul secund portughez, pentru care reuşea șase goluri în 24 de apariţii. La Poli viaţa este mai grea.

Mai bine un SF amuzant, decat un horror plictisitor

Multă lume, din ce în ce mai multă, spune că primarul Nicolae Robu este un copil ajuns, brusc, prea mare. Că oscilează între idei năstrușnice de modernizare a Timișoarei și stări sufletești caracteristice pruncilor nelăudați pentru priceperea de a ridica cel mai frumos oraș din lego. Presa a relatat zilele trecute un astfel de moment în care edilului șef al urbei aproape că-i dădeau lacrimile de atâta nedreptate din partea mass-media și onor opiniei publice nerecunoscătoare pentru expozia sa în actul de administrație.

Danut Groza, dezamagit de contestatiile Elenei Udrea

Primarul din Sânnicolau Mare este încercat de sentimente contradictorii după victoria lui Vasile Blaga la alegerile PD-L de la Bucureşti. Dănuț Groza este fericit de rezultat, dar, în același timp, dezamăgit de scandalul declanşat de Elena Udrea după anunţarea rezultatului votului. Fostul ministru al Turismului a contestat rezultatul votului şi a cerut verificarea listelor cu cei aproximativ 5.000 de delegaţi.

Goge, singurul care a confirmat la Pancota

Valentin Velcea spunea, la finalul ruşinoasei înfrângeri de la Pâncota, că sunt unii jucători care nu au ce căuta în lotul lui ACS Poli Timişoara. Dacă ar fi aşa, atunci antrenorul timişorenilor ar trebui să procedeze la concedieri masive, după felul în care s-a prezentat echipa la jocul cu Şoimii Pâncota, o echipă nou promovată în Liga a III-a.

Coblis, urmasul lui Pantilimon si protejatul lui Chivorchian, se odihneste in Spania

„Eu de mic sunt mare”, sunt vorbele unui portar care ar fi trebuit să-i calce pe urme lui Costel Pantilimon în poarta lui Poli. În urmă cu vreo trei ani, în curtea formaţiei timişorene sosea Andrei Cobliş, un portar care la vremea respectivă nu avea nici 20 de ani, măsurând 2,02 metri. Conducerea Politehnicii Timişoara au aplicat aceeaşi reţetă ca şi în cazul lui Panti, transferat recent la Manchester City, cel mai bogat club din lume, la care a şi debutat miercuri într-un joc oficial.

Coblis nu mai are loc nici la satelitul „satelitului”

Andrei Cobliş a intrat în vizorul conducerii Politehnicii Timişoara. Prestaţii lamentabile, cartonaşe roşii primite aiurea, întârzieri repetate la antrenamente şi un comportament care nu are nimic în comun cu sportul sunt ingredientele care l-ar putea transforme pe Cobliş dintr-o speranţă într-o mare dezamăgire.

Alin Nica

În urmă cu şapte ani, Alin Nica era o adevărată speranţă, dacă nu pentru politica locală, măcar pentru administraţie. La numai 24 de ani neîmpliniţi, el devenea cel mai tânăr primar din ţară, fiind ales edil-şef al nou înfiinţatei comune Dudeştii Noi. Şi nu a fost deloc uşor, fiind atunci o perioadă în care PSD controla mai totul, de la mass-media până la traficul de cocaină.

Top