Inna a umplut Piata Unirii si i-a intrerupt concediul primarului Robu / FOTO

Duminică după-amiază, Inna și-a etalat picioarele în jeanși rupți și a făcut poze cu fanii. Seara, a urcat pe scenă, pentru concertul de 15.000 de euro. Întreg onorariul va ajunge la Centrul Medical de Evaluare și Recuperare „Cristian Șerban”. Primarul Nicolae Robu n-a lipsit de la eveniment, deși e în concediu.

Concertul Innei de Ziua Timișoarei, desfășurat în Piața Unirii, a durat o oră și a fost precedat, în ultimele săptămâni, de un val de proteste venite din partea celor nemulțumiți de alegerea municipalității. Suma de 15.000 de euro pentru prestația Innei a fost considerată prea mare, mai ales că punctul forte al artistei nu este cântatul live.

Pentru a calma spiritele, agenții artistei au făcut o mișcare de marketing inspirată: onorariul a fost donat copiilor bolnavi de la Centrul „Cristian Șerban” din Buziaș. Acesta a fost parțial distrus de un incendiu în luna mai. „Am hotărât să-mi donez onorariul, pentru că îmi plac foarte mult copiii, pentru că vreau ca şi ceilalţi oameni să facă şi ei acelaşi lucru. Practic, ăsta este scopul, dar nu ne lăudăm cu ce facem, nu o facem pentru sufletul nostru, o facem ca să ajutăm pe alţii şi ca să fim un exemplu de urmat”, a declarat tânăra.

După ora 22, Inna a urcat pe scena din Piața Unirii, în fața câtorva mii de timișoreni. Ea și-a prezentat noul single, „India”, dar a și cântat, alături de public, piesele care au făcut-o celebră în întreaga lume. Primarul Nicolae Robu, deși aflat în concediu, a venit să vadă cu ochii lui „minunea” pentru care și-a atras atâtea critici. El i-a mulțumit Innei pentru că a acceptat să vină la Timișoara, dar și pentru gestul de a-și dona onorariul. În zona scenei a putut fi văzut și secretarul Ioan Cojocari, un bunic grijuliu care și-a adus nepoata s-o asculte pe Inna.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

7 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

11 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

12 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

12 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

13 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

14 ore ago