Categories: Economic

CV-uri si consiliere cu Scoala de Meserii Eurotraining

Vrei să te angajezi, dar nu știi exact cum se redactează un CV sau o scrisoare de intenție? Există și o variantă mai utilă decât să cauți pe internet. La Școala de Meserii Eurotraining ești ajutat gratuit să te reorientezi profesional.

De anul trecut, Școala de Meserii Eurotraining este acreditată de AJOFM Timiș drept centru de consiliere, orientare și mediere pe piața muncii. În mai puțin de doi ani, echipa de aici a reușit să consilieze și să medieze pe piața locală peste 250 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Dintre acestea, peste 60 s-au angajat în meserii precum bucătar, barman, ospătar, cosmetician, maseur, vânzător.

Pentru sfârșitul anului 2012 și în urma solicitărilor angajatorilor, Școala de Meserii Eurotraining și-a propus dezvoltarea departamentului de consiliere și mediere, astfel încât tot mai multe persoane să poată beneficia de sfaturile specialiștilor în carieră ai instituției.

„Cei care vin aici pot să lucreze împreună cu specialiștii noștri la întocmirea CV-ului, pot să dezvolte tehnici de căutare a unui loc de muncă, să acceseze baza de date cu locurile de muncă vacante”, a explicat Daniela Chesaru, directorul Departamentului de Formare Profesională din cadrul Școlii de Meserii Eurotraining.

Cei interesați să lucreze ca și confecționer produse textile au șansa să se angajeze imediat. S.C. Super Ball S.R.L din Orțișoara angajează urgent 30 lucrători. Pe lângă cererea de forță de muncă în industria textilă sunt solicitări de la saloane de înfrumusețare. „Cei care au nevoie de ajutor în pregătirea CV-ului și pregătirea pentru interviu sunt așteptați la sediul nostru din Piața Huniade, în clădirea Modex, la etajul 3. Consilierea este gratuită, iar cei interesați de un loc de muncă pot accesa și baza de date cu locuri vacante direct pe pagina web a școlii”, a mai punctat Daniela Chesaru.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

2 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago