Categories: EvenimentUltima ora

Executie in stil mafiot la o ferma din Hodoni

Un tânăr și-a executat în stil mafiot angajatul, de a cărei prestație nu mai era nemulțumit. Junele în vârstă de 21 de ani din Timiș a fost arestat, marți, de către poliție. El este acuzat de uciderea unui alt bărbat, găsit fără suflare și cu mâinile legate într-un șanț, la finele lunii august.

 

Proprietarul unei ferme din satul Hodoni a fost ridicat marți de polițiști, fiind suspect de uciderea angajatului său. Potrivit polițiștilor, tragicul eveniment a avut loc la sfârșitul lunii august. Suspectul, Ionel Crăciunescu, de 21 de ani, se contrazice în declarații. Tânărul deține împreună cu mama sa o fermă de oi și vaci, cu câteva sute de animale, ceea ce presupune că are nevoie în permanență de mână de lucru. Așa l-a angajat şi pe bărbatul pe care l-a adus de la sute de kilometri distanță. Tânărul de 21 de ani spune că a plătit un taxi cu 600 de lei ca să îl aducă pe boitar de la Sibiu, și că apoi, nemulțumit de prestația sa, a vrut să îl îndepărteze de fermă. Mai spune și că boitarul, după numai două zile de muncă, a vrut să plece. Polițiștii au găsit victima aruncată în canal, cu mâinile legate fedeleș, cu o sfoară. ”Pe 28 august victima a fost găsită decedată, într-un canal cu apă, având mâinile legate cu o funie, la spate”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al Poliției Timiș. Victima este Octavian Ilie Voicu, un boitar de 31 de ani, originar din comuna Olanu, judeţul Vâlcea. Anchetatorii spun că este vorba de o execuție în til mafiot.  ”Din anchetă a reieşit că victima a fost chemată să lucreze la ferma din Hodoni, proprietarul plătind 600 lei transportul acesteia. După două zile, ciobanul a vrut să plece, fapt ce a stârnit mânia angajatorului”, a mai arătat polițista. Așa cum aveau să stabilească legiștii, Voicu fusese imobilizat și apoi înecat. Acum tânărul fermier riscă între 10 și 20 d enai după gratii, pentru omor.

 

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

12 minute ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

3 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

4 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

4 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

5 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

6 ore ago