Categories: Zâmbete amare

Sorin Grindeanu vs. curvasaria din politica

Cu un incredibil tupeu de gherțoi care împinge bătrânici pe scară și apoi le întreabă de ce se grăbesc, Maria Barna a anunțat că va candida pentru un nou mandat de deputat pe colegiul parlamentar din Timișoara pe care cică l-ar păstori. Colegiu pe care nu l-a câștigat, lucru care nu a împiedicat-o să ajungă parlamentar de pe locul II. Fiindcă viața în opoziție e destul de nasoală, dna Barna a trădat repede PSD-ul, partid care a introdus-o în parlament. pentru formațiunea fantomatică condusă de generalul-izmană Gabriel Oprea și beneficiile puterii. Iar după ce puterea s-a schimbat din nou, dna Barna a schimbat din nou patul, pardon partidul, intrând iar la putere alături de formațiunea pe care o trădase. Fiindcă dna Barna a auzit pe undeva că politica e o curvă și a dorit neapărat să demonstreze personal acest lucru. Și toate aceste mișcări ondulatorii, cică pentru binele timișorenilor de pe Colegiul IV.

Culmea tupeului și a ipocriziei! Să spui că ai făcut centura politichiei pentru cauza oamenilor care (nu) te-au votat. Numai că nimeni nu i-a cerut acest lucru, semn că dna Barna a făcut centura fiindcă i-a plăcut să presteze acolo. Oricum dna deputat îi consideră pe timișorenii de pe colegiul ei ori tâmpiți, ori cretini, ori mari iubitori de curvăsării politice.. Iar atâta timp cât acestui gen de specimene politice nu le spune odată cineva Stop!, ipochimenii ăștia chiar se cred cei mai grozavi și mai șmecheri oameni de pe pământ.

În acest sens trebuie aplaudată poziția prim-vicepreședintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu. Care a spus clar, cu subiect și predicat, că dna Bana nu are ce căuta pe lista cu candidați. Mai mult, el a anunțat că va demisiona din funcție, în cazul în care Barna va candida din nou pe un colegiu din Timișoara. Pe scurt, tânărul viceprimar a semnalat că și curvăsăria politică are o limită. Mai mult, e și o chestiune de management politic. Fiindcă, pe actuala lege electorală, contează fiecare vot al candidaților USL, toate voturile intrând într-un coș comun. Iar un om sănătos la cap nu are cum să o voteze pe dna Barna. Iar a te baza doar pe troglodiții de pe colegiu nu e o idee prea grozavă, mai ales că aceștia au în primul rând opțiunea PP-DD. Și probabil nici nu sunt prea mulți.

Una peste alta e meritul lui Grindeanu că a dat semnalul că, la un moment dat, și în politica românească bărbații trrebuie separați de curve.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

7 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

14 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

14 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago