Categories: PoliticaUltima ora

Scandal in PSD: Grindeanu demisioneaza daca Maria Barna candideaza!

Reacţia lui Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş care a declarat luni că nu va accepta ca trădătorii din UNPR să candideze pe listele PSD pentru parlamentare nu a rămas fără urmări. Sorin Grindeanu, pereşedintele PSD Timişoara a susţinut în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Timiş că dacă deputatul UNPR, Maria Barna va candida pentru PSD îşi va da demisia.

Maria Barna a candidat din partea PSD în 2008 pe Colegiul IV deputaţi. Deşi a pierdut categoric în faţa lui Gheorghe Nodiţi (PD-L) Maria Barna a ajuns în Parlamentul României. „Le-am spus în BPJ colegilor că dacă Maria Barna va candida pe un colegiu din Timişoara îmi pun demisia pe masă. Maria Barna poate candida alături de cei ce au decis tăierea pensilor şi a salriilor, dar nu pe listele noastre. Am făcut-o parlamentar, iar ea ne-a trădat pentru a merge la putere”, ne-a spus Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timişoara.

Barna ii da cu flit lui Grindeanu

Fostul preşesinte al Comisie de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, Maria Barna este surpinsă de declaraţia lui Grindeanu şi spune că va candida pe Colegiul IV. „Există o alianţă politică şi un protocol ce presupune candidaturi comune. Noi spijinim Guvernul Ponta şi formă polul de centru stânga. Este normal ca în cadrul acestei alianţe deputaţii şi senatorii să-şi păstreze colegiul. Eu voi candida pe Colegiul IV. Este normal să candidez aici pentru că am adus aproape 9 miliarde de lei vechi pentru acest colegiu. Am adus fonduri din care s-au reparat şi reabilitat toate şcolile, am adus bani pentru parcuri şi infrastructură şi am sprijinit multe proiecte pentru Timişoara. Nu am trădat pe nimeni. Am votat moţiunile PSD şi nu am fost dea cord cu tăierile de pensii şi salarii. Poate domnul Grindeanu se pricepe doar la administraţie şi nu ştie cum se face politică la nivel macro-economic (sic!). Dacă are nelămuriri să-l întrebe pe domnul Ponta cum stau lucrurile”, ne-a spus deputatul UNPR, Maria Barna.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

8 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

9 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

10 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

14 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

14 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

15 ore ago