Categories: Poli Timisoara

Suporterii lui ACS Poli vor primi instiintari prin SMS

Primarul Nicolae Robu începe săptămâna cu un nou apel către suporterii lui ACS Poli. Foarte preocupat de organizarea unei galerii adevărate a echipei, puțin după miezul nopții, el le-a lăsat suporterilor interesați un mesaj pe Facebook, cerându-le numerele de telefon, pentru ca aceștia să primească „înștiințări prin sms”.

Vineri după-amiază, Nicolae Robu a tras linie după sondajul inițiat pe tema înființării unei galerii pentru ACS Poli și i-a invitat la primărie pe cei care și-au exprimat dorința de a face parte din aceasta, ca lideri sau simpli membri. La întâlnirea de sâmbătă de la prânz au venit șase tineri, care au susținut că reprezintă alte câteva zeci și cărora primarul le-a vorbit despre fotbal, atașament și implicare în fenomen.

După o zi de tăcere, Nicolae Robu a revenit la acest subiect, la doar câteva minute după miezul nopții de duminică spre luni. „Adresez celor 113 iubitori de Poli care şi-au exprimat, pe cele 3 conturi Facebook ale mele, disponibilitatea de a face parte din noua galerie Poli, rugămintea să-mi comunice, printr-un mesaj, nr. de telefon, pt. a-i include în lista de membri ai galeriei cărora Clubul le va trimite diverse înştiinţări prin sms”, a notat primarul.

Unul dintre prietenii virtuali ai edilului îi scrie totuși acestuia, drept răspuns la una dintre postările legate de sondajul despre suporteri, că „o galerie se va forma în timp, după ceva mai multe meciuri ale acestei echipe. Pe de altă parte, pentru a evita implicarea politicului în acest subiect, poate ar fi bine să delegați una sau mai multe persoane neutre (politic) și apropiate fenomenului, care să se ocupe de club în continuare”.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago