Categories: Politicieni

Contrareplica: Ionut Nasleu, manelistul complet

Fostul senator PRM Ionuț Nasleu, actualmente demnitar PNL, ne-a transmis la redacție un drept la replică la un editorial al subsemnatului, în care numele său era pomenit en passant. Deoarece respectivul demers conține câteva inexactități, ca să nu spun altcumva, revin cu câteva precizări.

Cred că și domnului Nasleu, cât de prieten i-ar fi Guță, mai prieten ar trebui să-i fie adevărul. În primul rând, domnia sa ar trebui să știe că editorialul este un gen jurnalistic pentru care nu trebuie să-i solicit părerea. Este o opinie asumată. E un lucru elementar, cunoscut și de elevii de clasa a III-a. Mai mult, dl Nasleu ar trebui să știe mai bine acest lucru, atâta timp cât l-a avut ca șef, ani la rândul, pe fostul/actualul jurnalist Corneliu Vadim Tudor.

Al doilea aspect. Dl Nasleu spune că și-a dat demisia de la RATT, fiindcă nu se mai înțelegea cu managerul regiei. E un adevăr care trebuie puțin dezvoltat. Dl Nasleu și-a dat demisia cu două zile înainte de-a fi dat afară de la RATT, mai exact cu două zile înainte de a-i fi expirat contractul de muncă pe perioadă determinată. Iar prelungirea lui ieșea din calcul, domnia sa acumulând în jur de 30 de sancțiuni. Să mai amintim că, inițial, s-a angajat dispecer la RATT, pentru ca apoi să fie uns director adjunct, fără ca vreun lucru să-l recomande pentru cele două funcții. Eventual, faptul că n-avea un loc de muncă, astfel că PNL i-a rezolvat de-o sinecură pe banii timișorenilor.

Cel puțin un neavizat ca subsemnatul nu înțelege în ruptul capului ce treabă are Facultatea de Teologie cu transportul în comun. Că mergi pe lângă un dric nu înseamnă automat că ești specialist în transport urban. Domnia sa mai spune că nu ar avea nicio legătură cu închirierea unui chioșc al Regiei către un prieten și coleg de partid. Afirmație pe care am luat-o ca pe o glumă.

În final, dl Nasleu se lamentează că site-ul deBanat.ro ar avea ceva personal cu el. Nimic mai fals. Dacă avem ceva cu cineva, avem cu impostorii (și) din politică. Dacă am avea, am reaminti faptul că, după stagiul de la PRM, dl Nasleu a bătut la poarta PSD, unde a fost refuzat. Am reaminti că a fost ofițer SRI, instituție de unde a plecat cum a plecat. Și poate am discuta și despre o casă de la primărie, dată pentru un caz social.

Alții ar spune că domnia sa are conexiuni foarte mari în lumea interlopă. Adevărul e că dl Nasleu nu este interlop, fie și pentru simplul fapt că, spre deosebire de politicieni, interlopii au un fel de cod al onoarei. Că este un fan al manelelor și al unor cluburi de profil din oraș din nou nu este un secret. Revenind la indicația sa că ar trebui să-l întrebăm când mai scriem despre domnia sa, nu cred că are rost. L-am întreba pe cine îl consideră regele manelelor, pe Adi Minune sau pe Guță, dar știm răspunsul. E fan Guță! Dovadă, mai vechi postări pe Facebook.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

2 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

2 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

3 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

4 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

4 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

5 ore ago