Arhiva pentru eticheta: drept la replica

drept-la-replica

Drept la replică

Drept la replică

Ca urmare a articolului publicat pe www.debanat.ro, cu titlul “Oamenii „ultracinstitului”. De la înglodat în datorii, Ionuţ Nasleu a ajuns să deţină un apartament în Florida”, solicit pe această cale publicarea următorului drept la replică. Pentru corecta informare, fac următoarele precizări referitoare la achiziția unui apartament în Florida. De fapt, este vorba de ½ dintr-un

drept-la-replica

Drept la replică

Mă numesc Lucian Cristea si detin direct sau prin societatea al cărei actionar majoritar sunt aproximativ 1/3 din imobilul din Piata Unirii 6 numit şi Casa cu Lei.  Având în vedere articolul „Cum se va rezolva problema clădirilor istorice nerenovate din Timişoara istorică….” vă solicit drept la replică. Starea de fapt cu privire la acest imobil nu corespunde situaţiei descrise de edilul sef şi pot

drept-la-replica

Drept la replică

Urmare a articolului ,,A cucerit Spitalul Judeean. Urmeaza UMF  Timişoara..” vă rog sa publicaţi următorul drept la replică.

Nu am făcut niciodata parte din nici o ,,gaşcă” sau cooperativă, aşa cum o numiţi dvs. Asocierea persoanei mele cu diferite grupuri de interese sau afaceri oneroase este doar în închipuirea unor oameni care nu mă cunosc pe mine sau realizarile mele pe plan profesional. Vă recomand să lecturaţi ultimele articole din presa locală şi centrală!

drept-la-replica

Drept la replică

Referitor la articolul apărut în data de 19 februarie 2020 în publicația Debanat.ro, doresc să fac unele precizări:
Este adevărat că am avut discuții cu reprezentantul Pro România filiala Timiș, domnul deputat Adrian Pau, iar în urma acestora mi s-a propus să candidez din partea Pro România la Primăria Remetea Mare, dar nu am luat nicio decizie referitoare la aceasta (nu am făcut nicio promisiune).

Drept la replica

Articolul apărut în presă, în data de 05.10.2016, de către ziarul „de.Banat”, cu titlul „O noua iesire golanească a vatafului primariei, Ionut Nasleu: Fa, proasto, tu stii cine sunt eu?” , semnat de Iulia Avram, conține informații eronate și exprimări care nu sunt conforme cu realitatea cu privire la spusele mele.

drept-la-replica

Drept la replica

Așa cum am spus la prima conferință de presă a mea în Timișoara reiterez: vreau să vorbească faptele și nu vorbele. Am ales să vin cu sufletul la Poli Timișoara, în urma unei discuții cu domnul Liviu Anton, președintele clubului, un om pe care de altfel îl apreciez, fără mari pretenții sau aproape deloc financiare.

Drept la replica

În urma articolului „Alegeri cu scandal la femeile PSD-iste”, Organizaţia Municipală Timişoara a Partidului Social Democrat ţine să facă o serie de precizări menite să ducă spre o informare corectă a cititorilor deBanat.

Drept la replica

Ca urmare a apariţiei astăzi, 15 iunie 2015, pe site-ul www.debanat.ro, a articolului intitulat «Beizadeaua deputatului Ghita Ciobanu, „eroul” unei intamplari incredibile la Liceul Lenau», solicit publicarea următorului „Drept la replică” în conformitate cu prevederile legale.

Drept la replica

Europarlamentarul PC Maria Grapini susține că nu a demisionat din funcțiile de partid și nici nu este deranjată de alianța conservatorilor cu PLR, formațiunea politică a lui Călin Popescu-Tăriceanu. Grapini ne-a remis un drept la replică pe care îl publicăm integral, așa cum a fost redactat.

drept-la-replica

Drept la replica

Drept la replica pentru articolul apărut„ „Societatea Civilă Timișoara – Atac la farmacista Rodica Vlad”. E foarte ușor să te erijezi în rol de apărător al unor situații create în orașul Timișoara și de fapt să fi complet neinformat și rău intenționat.

Drept la replica

În urmă cu două săptămâni mi-am anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Timișoara. Imediat am asistat la declanșarea unei campanii de denigrare la adresa mea printr-o serie de articole apărute în DeBanat.

Top