Categories: Administratie

Kasai a depus contestatie la testul grila!

Omul responsabil cu banii în PSD Timiş, trezorierul Pavel Kasai, nu se lasă. Deși a picat testul grilă la concursul pentru șefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, la care a fost singurul candidat, Kasai face contestație!

Numele lui Pavel Kasai era vehiculat de mai multe luni pentru funcția de inspector-șef al ITM Timiș. Când a venit vremea pentru concursul propriu-zis însă, lucrurile n-au mai stat așa de bine.

Din postura de unic candidat, Kasai a luat doar 33 de puncte din cele 70 minim necesare la testul grilă, probă eliminatorie în cadrul concursului pentru funcţia de şef al ITM Timiş. El nu-şi poate explica ce s-a întâmplat la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, unde a avut loc concursul. Și nici nu vrea să comenteze situația.

Absolut surprinzător, având în vedere faptul că testul a fost de tip grilă, Pavel Kasai a depus contestaţie şi speră că lucrurile se vor rezolva în favoarea sa. În cel mai rău caz, concursul s-ar putea repeta, iar el va putea să candideze nestingherit încă o dată. Oameni din apropierea lui Pavel Kasai susţin că pesedistul ar fi fost lucrat la ANFP, de „şefii portocalii” de acolo.

Pe de altă parte, e posibil și ca Pavel Kasai să nu fi avut timp să se pregătească temeinic pentru examen. Asta, pentru că, în ultimele trei săptămâni, a fost foarte ocupat, fiind mai mereu pe drumuri, alături de Gheorghe Ciobanu, candidat USL pe Colegiul 10 Deputați.

Share
Published by
editor

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

29 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

44 de minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

O oră ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago