Categories: PoliticaUltima ora

Valeriu Tabara s-a rasturnat cu masina la Izvin

Fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, a fost implicat vineri într-un accident de circulaţie la ieşirea din localitatea Izvin. Tabără a pierdut controlul volanului şi maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod. Politicianul a fost transportat la spital și este investigat de medici.

Valeriu Tabără mergea spre Recaș, la o întrunire electorală, când se pare că a încercat să evite o mașină care venea neregulamentar din sens opus. Autovehiculul în care se afla politicianul s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia descarcerării pentru ca Tabără să fie scos dintre fiarele contorsionate. Potrivit medicilor, el are fracturi la nivelul toracelui. Deputatul PD-L, candidat pe Colegiul VI Deputați, se află în acest moment la Spitalul Judeţean din Timişoara.

În luna septembrie, Valeriu Tabără a fost operat pe cord deschis la Institutul Cardiologic din Timișoara. Medicii i-au făcut atunci un triplu bypass, iar operația a decurs fără probleme.
UPDATE 1: Valeriu Tabără a fost dus la tomograf, pentru investigații suplimentare. Parlamentarul este conștient și este monitorizat din punct de vedere cardiologic, având în vedere antecedentele sale medicale. La spital a ajuns și președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, care se interesează de soarta colegului său de partid.

UPDATE 2: Contracandidatul lui Tabără pe Colegiul VI Deputați, social-democratul Cătălin Tiuch, a fost luat prin surprindere de vestea accidentului suferit de democrat-liberal. „Îi doresc multă sănătate și sper să treacă repede peste ceea ce s-a petrecut vineri. A fost o lună foarte grea pentru toți, speram să se încheie cu bine pentru toată lumea această campanie electorală”, a declarat Tiuch.

UPDATE 3:
Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, şi senatorul Ilie Sârbu şi-au exprimat regretul pentru accidentul în care a fost implicat deputatul PD-L, Valeriu Tabără. Aflaţi în teritoriu, în ultimele ore de campanie, cei doi îi transmit la unison multă sănătate fostului ministru al Agriculturii.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 minute ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

43 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

44 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

56 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

O oră ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago