Categories: Administratie

Nimeni nu are drept de semnatura la DJST Timis!

Situaţie hilară la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş. Instituția e sat fără câini, după ce Flavius Nastor, a primit un ordin de serviciu prin care era numit director la DJST Suceava. În acelaşi timp, omologul său de la Suceava trebuia să vină la Timișoara. Ambii au refuzat „mutațiile”.

În timp ce directorul de la Suceava, Cezar Moscaliuc, a intrat rapid în concediu medical, pentru a scăpa de demitere, Flavius Nastor a contestat în contencios ordinul venit de la Bucureşti. Cei doi directori au fost convocaţi la minister, dar Nastor a refuzat plecarea, motivând că nu are bani.

La DJST Timiş nu au mai ajuns nici banii de salariu. Salariul trebuia luat în 14, dar banii nu au venit nici până acum. „Imediat după ce am primit ordinul de detaşare, am fost sunat de la Bucureşti, că trebuie să ajung în capitală a doua zi. Am refuzat şi le-am spus că nu am bani să plec. Am sunat un avocat şi am făcut o plângere prealabilă la minister. Aştept un răspuns. Demisia nu mi-o dau. Nu pentru că ţin de funcţie, dar nu îmi e ruşine de cea am făcut aici”, spune Flavius Nastor.

Cea mai ciudată situaţie, pe care Nastor nu ştie cum să o gestioneze, este că, în prezent, nimeni nu mai poate semna vreun act la DJST Timiş. „În direcție, nimeni nu mai are nimeni drept de semnătură. Nimeni nu mai semnează nimic. Avem contracte, a fost campionatul de badminton. Ar fi trebuit să semnez contractul cu ei, dar nu am putut. Deconturile merg la CJ Timiș, probabil nu le vor accepta, nefiind semnate”, ne-a mai spus Nastor.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago