Categories: Politica

Ciuhandu vrea demisia lui Orza

S-a trezit fostul primar al Timişoarei, ţărănistul Gheorghe Ciuhandu! Ziarul de casă al PNŢCD Timiş, „Vestul”, publică poziţia a trei dintre cei mai cunoscuţi ţărănişti din vestul ţării. Ei vor demisia actualei conducerii a partidului, căreia îi cer să-și asume eșecul de la alegerile de anul trecut.

Fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, fostul candidat la funcţia de preşedinte CJT, Marius Cârceie, şi Viorel Sasca, fost prim-vicepreşedinte PNŢCD Timiş, cer demisia de urgenţă a actualei conduceri a ţărăniştilor din Timiş. Este vorba despre Vali Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, şi Adrian Orza, preşedintele PNŢCD Timişoara.

Sub titlul „Ţărăniştii din Timiş nu sunt de acord cu plagiatura politică numită Alianţa DA”, cei trei cer actualei conduceri asumarea răspunderii pentru eşecurile electorale din 2012, demisia conducerii interimare a PNŢCD Timiş şi a PNŢCD Timişoara şi organizarea de alegeri democratice. Ciuhandu, Cârceie şi Sasca îl acuză pe Vali Moldovan că ar fi semnat protocolul cu Forţa Civică fără ştiinţa membrilor PNŢCD.

Ciuhandu şi compania îi îndeamnă pe ţărăniştii din Timiş să nu meargă la Congresul PNŢCD ce are loc pe 20 aprilie la Piteşti. „Ne exprimăm încrederea că singura modalitate de stingere a conflictelor interne din PNŢCD este organizarea de alegeri democratice în teritoriu, după care organizarea unui congres de reunificare la care să participe toate facţiunile din partid, fără nici o restricţie, şi care să stabilească viitoarea strategie a partidului în vederea readucerii PNŢCD pe primul plan al vieţii politice din Banat şi din România”, susțin cei trei.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago