Categories: Anunţuri

CONVOCATOR Nr. 59/02.04.2013 al Adunarii Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, întrunit în şedinţă în data de 02.04.2013, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor în baza art. 19 alin. (1) lit. y din H.G. 1096/2008, la data de 09.05.2013, ora 1000, la sediul S.N. ,,Aeroportul Internaţional Timişoara –Traian Vuia” S.A., com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiş, cu următoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea de către Adunarea Generală a Acţionarilor a garantării unui credit contractat de la PIRAEUS BANK de către S.C. Albix S.R.L. în vederea derulării contractului nr. 12.055/12.10.2012-“Lucrări privind reparaţii curente la pista de decolare/aterizare”, cu un numar de 60 bilete la ordin în valoare totală de 13.218.671 lei la care se adaugă TVA, astfel: 10.408.671 lei c/v lucrări + 2.810.000 lei cheltuieli de finanţare, fără a se mai solicita alte garanţii  de către banca finanţatoare.
  2. Împuternicirea domnului Idolu Iulian Daniel pentru a semna în numele acţionarilor procesul-verbal al şedinţei şi hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor.
  3. Împuternicirea secretarului Adunării Generale a Acţionarilor, Meuţă Cristina Eva, pentru a indeplini formalităţile de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului de pe langă Tribunalul Timiş si de publicare a prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, in conformitate cu art. 17 din alin. (5) din Statutul Societatii (HG 1096/2008).

Accesul acţionarilor se face pe baza procurii speciale sau a mandatului, în cazul reprezentanţilor legali.

Conform art. 14 alin. (6) din Statutul Societatii, dacă în data de 09.05.2013 Adunarea Generală Ordinară A Acţionarilor nu poate lucra din cauza neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, respectiv prezenţa acţionarilor care să deţină cel puţin 51% din numărul total de drepturi de vot, adunarea ce se va întruni la o a doua convocare la data de 13.05.2013, ora 1000 poate să delibereze asupra punctelor de pe ordinea de zi a celei dintâi adunări, indiferent de cvorumul întrunit, luând hotărâri cu majoritatea voturilor exprimate.

Membru al Consiliului de Administraţie
şi Director General al S.N. AIT-TV S.A.
Idolu Iulian Daniel

Share
Published by
deBanat

Recent Posts

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

18 minute ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

37 de minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

3 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago