Categories: Social

Cinci zile eliminare, pentru elevul care s-a masturbat in timpul orelor

Tânărul care şi-a şocat colegii după ce s-a masturbat în timpul orelor va fi exmatriculat cinci zile și va trebui să presteze muncă în folosul școlii. Decizia a fost dată marţi de Colegiul Profesoral al clasei a VIII-a B de la Liceul de Arte Plastice. Dacă elevul va mai avea un comportament necivilizat, va fi mutat disciplinar la o altă şcoală.

Sancţiunea va fi pusă în aplicare începând de luni, 27 mai, iar M.V.I. nu va mai putea participa la ore toată săptămâna. „Consiliul profesoral al clasei a VIII-a B întrunit marţi, la care au participat unul dintre elevi, preşedintele comitetului de părinţi pe clasă, membrii consiliului profesoral al clasei, eu şi şefa diriginţilor pe şcoală, a decis exmatricularea pe cinci zile a elevului M.V.I. El va trebui să presteze şi muncă în folosul şcolii. Am considerat că acordând atâta timp de pauză pentru a nu se mai întâlni cu colegii săi, poate reuşesc să mediteze şi unii, şi alţii la comportamentul lor”, a declarat Veronica Adorian, directorul Liceului de Arte Plastice.

Munca pe care elevul va trebui să o depună în interesul şcolii constă în aranjarea sau demontarea expoziţiilor din şcoală sau igienizaraea unor spaţii din unitatea de învăţământ. Media la purtare îi va fi automat scăzută. Cât va fi ea va stabili Consiliul Profesoral, la încheierea anului şcolar. Pe primul semestru elevul are scăzută media la purtare la 7. Pentru a rămâne repetent, elevul ar trebui să primească pe al doilea semestru media 4 la purtare, astfel ca media semestrelor să nu fie 6.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

2 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

3 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

5 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

6 ore ago