Categories: Sport

Fotbalistii de la Giarmata cer eliberarea lui Gigi Becali

Ce legătură ar putea avea comuna Giarmata cu Gigi Becali? O întrebare care până la sfârşitul săptămânii trecute avea un singur răspuns: niciuna. Pe lângă avocatele trecute de 80 de ani, stelişti, manelişti şi tot felul de personaje dubioase care ar încălca legea numai să-l vadă liber pe oierul condamnat la trei ani de închisoare, a mai apărut un nou specimen susţinător al personajului care inundă ecranele televiziunilor din România.

Este vorba despre fotbaliştii echipei din Giarmata. În semn de solidaritate cu Gigi Becali, fotbaliştii de la Millenium Giarmata, conform publicaţiei regionale Fotbal Vest, au îmbrăcat tricouri, la încălzirea dinaintea jocului cu Muncitorul Reşiţa, pe care era scris un mesaj cu litere de-o şchioapă: „Libertate pentru Gigi Becali!

În timpul jocului, după înscrierea fiecărui gol, marcatorii au afişat aceleaşi tricouri prin care şi-au arătat dragostea până la infinit pentru cel mai de vază oier al ţării. Cum Millenium Giarmata a înscris de 6 ori în poarta „muncitorilor” reşiţeni, spectatorii din comuna timişeană au asistat la tot atâtea cereri categorice de eliberare a puşcăriaşului care, printre altele, este şi patronul Stelei Bucureşti.

Cine ştie, poate că gestul jucătorilor din Giarmata nu va rămâne nerăsplătit, iar Becali, impresionat până la lacrimi de mesaj, se va hotărî să investească şi la Millenium Giarmata, nu doar la Steaua. Sau, la fel de probabil, ar putea să fie şi mâna lui Rică Neaga, fostul atacant de la Steaua Bucureşti, care este un apropiat al conducătorilor de la Millenium Giarmata.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

53 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

O oră ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago