Categories: Administratie

Primaria Sinandrei executa silit rau-platnicii

Primăria din Sînandrei le-a tăiat macaroana rău-platnicilor. Primarul Claudiu Coman a decis întocmirea a 220 de dosare de executare silită. Este vorba atât despre firme rău-platnice cărora le-au fost blocate conturile, dar şi de mulţi localnici care nu mai vor să-şi plătească impozitele.

„Am început executările împotriva a 220 de persoane şi firme din localitate. Nu mă mândresc cu acest lucru, dar nu am avut alternativă. Poate sunt înjurat prin birturi şi prin alte locuri, dar doar aşa putem aduna banii şi scăpa comuna de datorii. Nu avem treabă cu cei ce nu şi-au plătit impozitul unul sau doi ani, ne legăm de cei care nu şi-au plătit impozitul în ultimii cinci ani. Am spart găştile. În nouă luni am plătit 14 miliarde din datoriile comunei. Mai avem șase miliarde restante, dar vrem ca până la sfârşitul anului să ajungem la zero”, spune primarul din Sînandrei.

Rezultatele au început deja să se vadă destul de rapid. Imediat după votarea bugetului, la Sînandrei au început lucrările de reabilitare a străzilor din comună. Unele dintre ele ajunseseră într-o stare jalnică după îngheţul din iarnă. „Pe toate străzile se poate circula civilizat. Primăria a băgat utilaje pe toate drumurile, a îndreptat, a nivelat şi a băgat piatră. Problemele de după îngheţul-dezgheţul din iarnă au fost rezolvate. Lumea e foarte mulţumită, iar lucrările de reamenajare continuă”, mai spune Claudiu Coman.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

7 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

11 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

14 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

14 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

16 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

16 ore ago