Categories: Politica

Robu vede numai lapte si miere in PNL, inainte de alegerile din organizatia Timisoara

La începutul săptămânii în care se vor desfășura alegeri pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, în partid domnește armonia. Cel puțin așa susține șeful PNL Timiș, Nicolae Robu. Deocamdată, doar Dan Diaconu şi-a anunţat intenţia de a candida, în timp ce actualul președinte, Petru Ehergartner, n-a spus nici da, nici nu.

Nicolae Robu susține că în partid totul e numai lapte și miere, atitudine carea stârnește invidia tuturor, aliați și adversari deopotrivă. „Este o atmosferă excelentă. În PNL Timişoara există un statut care stabileşte în ce condiţii se fac alegeri, cât durează un mandat. În 2009 am fost ales preşedinte al organizaţiei municipale. Peste un an am devenit preşedinte al PNL Timiş şi mi-am dat demisia din funcţia de conducere a PNL Timişoara. S-au organizat alegeri interne, a fost o competiţie frumoasă, la finalul căreia a câştigat Petru Ehegartner. Mandatul pe care l-a obţinut trebuia să fie de patru ani, minus cât a trecut cât am fost eu la conducerea PNL Timişoara, adică trei ani”, a explicat actualul primar al Timișoarei.

Până în acest moment, şi-a anunţat intenţia de a candida doar viceprimarul Dan Diaconu, dar nici acesta nu a făcut-o în scris, în timp ce Petru Ehegartner păstrează suspansul. Nicolae Robu spune că se distrează alături de colegii lui, atunci când citesc despre tot felul de comploturi. „Senatorul Petru Ehegartner, preşedintele în exerciţiu este un om de ispravă. Aşa cum este și viceprimarul Dan Diaconu. Aşa cum sunt mulţi alţi colegi, dintre care vor mai fi unii care vor candida. La adresa tuturor nu am decât cuvinte de apreciere. Dintr-o competiţie poate câştiga doar unul singur, dar aprecierea la adresa celor care nu vor câştiga va rămâne la fel de bună, asta este realitatea”, a conchis Robu.

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago