Categories: Economic

Redescoperiti Austria pe timp de vara! / FOTO

Spa, cine romantice pe lacuri, camere de răsfăț și peisaje care-ți taie răsuflarea. E oferta Austriei pentru vacanțele de vară ale românilor, care sunt invitați să se convingă că aceasta nu e cu nimic mai prejos decât faimoaisele sejururi de schi, atât de căutate pe timp de iarnă.

Reprezentanții Austria Incoming, un birou independent de reprezentare turistică, având sediul în Cluj-Napoca, încearcă să-i convingă pe români că Austria este și o destinație estivală. În portofoliul AI sunt 13 destinații, de care, anul trecut, au profitat peste 116.000 de români care au ales să-și petreacă acolo vacanța de vară.

Dacă iubiți drumețiile montane, o vacanță în Bregenzenwald, în Ötztal sau la Zell am See-Kaprun este alegerea perfectă. Dacă pe lângă plimbări sunteți și consumator de mondenități, un sejur în Arlberg, în faimoasa stațiune St. Anton, v-ar putea satisface și dorința de a întâlni VIP-uri: zona este cunoscută pentru casele de vacanță ale vedetelor, dar și ale membrilor diverselor case regale ale Europei.

În Gastein, în aria Ski Amadé, veţi găsi un paradis de vacanţă pentru întreaga familie. Hotelurile din Gastein au conceput oferte ideale pentru familii, sportivi, oameni care vor să se relaxeze sau romantici. În plus, nu puteți rata curele cu radon, pentru care zona este celebră. Lacul Millstätter See este ideal pentru îndrăgostiți, existând numeroase programe special dedicate cuplurilor: călătorii cu barca cu vâsle, picnicuri în doi sau locuri speciale pentru a admira apusul soarelui. Atracția maximă este o cină romantică în doi, pe o platformă ridicată în mijlocul lacului, unde mâncarea este adusă cu barca de un chelner.

Tauern Spa a fost desemnat de curând cel mai bun lifestyle resort al Europei. Un hotel exclusivist de patru stele, cu un spa panoramic, ce include o piscină de sticlă, dar și 13 tipuri de saună vă așteaptă să vă răsfățați în voie. Aqua Dome, un complex cu o suprafață de 50.000 de metri pătrați, include 200 de camere amenajate după principii feng shui și oferă combinaţia perfectă dintre farmecul alpin tradiţional, arhitectura contemporană şi ospitalitatea caldă a austriecilor.

Toate pachetele turistice includ și carduri speciale de reduceri, oferite de birourile turistice ale zonelor respective. Acestea asigură tarife preferențiale sau chiar gratuitate pentru transport și acces la diversele obiective turistice. Prețurile pornesc de la 99 euro de persoană pentru un sejur de trei zile și se opresc exact acolo unde vă permit buzunarele. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

33 de minute ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

O oră ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

2 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

3 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

5 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

5 ore ago