Arhiva pentru eticheta: spa

7 milioane de euro, investitie in lux: Hotel Minerva din Baile Herculane se deschide la vara

7 milioane de euro, investitie in lux: Hotel Minerva din Baile Herculane se deschide la vara

Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Băile Herculane va fi redeschis în acest an. După o investiție de 7 milioane de euro, cu un centru spa și o bază de tratament modernă, Hotelul Minerva va intra în forță în circuitul turistic.

Baile Calacea ar putea face concurenta strandurilor din Ungaria!

Un aquapark la Timișoara rămâne un vis mult prea îndepărtat, însă un superștrand ar putea apărea totuși la doi pași de capitala Banatului. Primăria Orțișoara vrea să facă, în Băile Călacea, un ștrand pe modelul celor din Ungaria, luate cu asalt la fiecare sfârșit de săptămână de timișoreni și nu numai.

Vom merge la spa tot in Ungaria! Nu se va face aquapark in Timisoara

Amatorii de distracții acvatice vor trebui să se îndrepte tot spre Ungaria. Primăria Timișoara nu va construi un aquapark, pentru că un astfel de proiect nu poate primi bani de la UE, așa că singura speranță rămâne un investitor privat. Când și dacă va apărea acesta nu se știe.

Rasfat la spa, in Ungaria, tara apelor termale / FOTO

Ultima lună de iarnă înseamnă pentru mulţi dintre noi dorul de căldură, de răsfăţ, de apă. Motiv pentru care februarie este una dintre cele mai pottrivite perioade să ne relaxăm cu masaje, jacuzzi, saune şi bazine termale. Într-un cuvânt, la SPA! Agenţia de Turism Ultramarin vă propune pentru luna iubirii răsfăţuri în doi la cele mai îmbietoare complexuri wellness din ţara vecină, Ungaria.

Top