Categories: Politica

Parlamentarii PP-DD de Timis au refuzat ofertele de a pleca din partid

Cei doi parlamentari PP-DD de Timiş, deputatul Adrian Diaconu şi senatorul Ioan Iovescu, au fost contactaţi de reprezentanţi ai USL şi li s-au promis mai multe foloase pentru a părăsi partidul. Cei doi spun că au refuzat ofertele şi merg înainte alături de „domnul Dan”. Iovescu le-a cerut chiar emisarilor USL un semn pentru a se convinge de puterea lor.

Dacă deputatul Adrian Diaconu a fost contactat atât de reprezentanţi ai Partidului Conservator, cât şi de cei ai UNPR, senatorul Ioan Iovescu divulgă doar că cei care l-au abordat sunt reprezentanţi ai USL. „Am avut şi eu propuneri la nivel de tatonare şi aluzii drăguţe. Niciunul dintre partidele componente ale USL nu putea însă să-mi ofere ce am acum: preşedinte de organizaţie judeţeană şi vicepreşedinte la nivel naţional. Spre deosebire de cei care au plecat, cu mine nu au avut succes. Tatonările şi întrebările au venit din partea PC şi din partea UNPR. Au venit însă degeaba”, ne-a spus Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş.

Senatorul Ioan Iovescu le-a cerut celor care l-au contactat să-i dovedească că sunt mai tari ca… Titu Bojin! „Până săptămâna trecută m-am lăudat că nu m-a căutat nimeni, chiar mă gândeam, «ce, sunt eu cel mai fraier?», dar la sfârşitul săptămânii trecute am fost chemat de reprezentanţi ai USL, am promis că nu voi spune de la ce partid sunt. M-am dus, dar nu am niciun gând de plecat. Ei nu vor să se întărească, ei vor să termine Partidul Poporului. Mi-au spus direct că ştiu că nu am nevoie de foloase materiale şi nu o să cer aşa ceva, dar mă vor ajuta să fac proiectele din zona mea promise în campanie. Le-am spus doar să-mi dovedească, dacă tot sunt aşa puternici, că intermodalul pe care Bojin vrea să-l mute de la Recaş la Remetea se va face totuşi la Recaş. Şi atunci mai putem sta de vorbă”, ne-a spus senatorul Iovescu.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

20 de minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

51 de minute ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

13 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

16 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

17 ore ago