Categories: Politica

Bojin cere PP-DD sa nu mai muste momeala PDL

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, a reuşit să câştige prima bătălie împotriva PDL şi PP-DD. Cele două partide au vrut să organizeze un puci la Recaş şi să-l schimbe pe viceprimarul PSD, Ion Neamţu. Bojin spune că oamenii „domnului Dan” ar trebui să se gândească mai bine la alianțele pe care le încheie.

Titu Bojin a reuşit să-l convingă pe unul dintre consilierii PDL de la Recaş, Ioan Cîndea, să-şi dea demisia şi, automat, PDL şi PP-DD nu au mai avut majoritate la Recaş. Şedinţa extraordinară nu s-a mai ţinut şi, momentan, viceprimarul Ion Neamţu a scăpat de demitere. Bojin le cere acum reprezentanţilor PP-DD să strângă rândurile şi să nu mai plece urechea la promisiunile PDL.

Unii colegi de la PP-DD au muşcat momeala lui Alin Popoviciu şi a lui Costi Ostaficiuc. La Recaş nu au reuşit însă să schimbe vieprimarul şi la fel se va întâmpla şi în alte localităţi din Timiş. Sper ca şi preşedintele PP-DD, Adi Diaconu, cu care am discutat, să nu se mai lase păcălit. Am bătut palma cu PP-DD într-o relaţie administrativă şi sper ca această relaţie să continue. În funcţie de ea şi noi vom decide dacă vom susţine sau nu primăriile unde ei au primari, la Maşloc şi la Curtea”, a spus Bojin. Următoarea localitate din Timiş unde se doreşte schimbarea viceprimarului USL este Jimbolia. Şi aici PP-DD şi PDL au majoritatea. Dacă la Recaş postul urma să fie ocupat de un pedelist la Jimbolia, în urma înţelegerii, viceprimarul ar trebui să fie de la PP-DD.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago