Categories: Administratie

Puciul PDL – PP-DD de la Recas, blocat in cabinetul lui Bojin

Viceprimarul PSD din Recaş Ion Neamţu (foto) a scăpat de demitere. Consilierii locali PDL şi PP-DD programaseră o şedinţă extraordinară în care s-ar fi votat schimbarea acestuia. Unul dintre consilierii PDL, Ioan Cîndea, şi-a dat însă demisia luni seara, după o discuție de taină în biroul de la CJ al lui Titu Bojin.

La Recaş, PDL şi PP-DD au opt consilieri, faţă de șapte ai USL. Fără votul lui Ioan Cîndea însă, viceprimarul nu mai poate fi schimbat, aşa că şedinţa a fost anulată. Cîndea este îngrijitor la Şcoala Ajutătoare „Adrian Păunescu” din Recaş. Soţia sa are un butic la aceeaşi şcoală. Unitatea de învăţământ este în subordinea CJ Timiş. „USL a încercat să facă presiuni pe mai mulţi consilieri locali ai opoziţiei. Consilierul PDL Ioan Cîndea a fost chemat luni în biroul preşedintelui CJ, Titu Bojin. De faţă era şi viceprimarul PSD Ion Neamțu. I s-a sugerat deschis să nu se prezinte la vot. Omul ne-a povestit tot şi aproape îi venea să plângă. Şi-a dat demisia, soţia sa are un butic la şcoala din localitate ce ţine de CJ Timiş, iar el este îngrijitor. Nu a vrut probleme şi n-a vrut să rămână fără pâine. Noi eram hotărâţi să votăm schimbarea viceprimarului PSD şi numirea în funcţie a unui viceprimar PDL, aşa cum a fost înţelegrea la judeţ”, ne-a declarat consilierul local Gabriel Băcescu, liderul PP-DD Recaş. Luni va fi numit în funcţia de consilier următorul candidat PDL pe lista de la alegerile locale. Varianta puciului nu a picat la Recaş. În continuare se doreşte schimbarea viceprimarului PSD.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

17 minute ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

10 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

10 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

17 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

17 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

17 ore ago