Categories: SocialUltima ora

Victima smecherului cu BMW din Lugoj vrea 1.000.000 de euro despagubiri!

Femeia grav rănită de bolidul scăpat de sub control al unui lugojean care a fugit de la locul accidentului va cere în instanță despăgubiri record. Tribunalul Timiș judecă, pe 3 iulie, recursul la prelungirea arestării preventive, pentru încă 30 de zile, în cazul lui Alin Faur.

Pe 2 iunie, Alin Faur gonea cu 100 km/oră pe strada Mihai Viteazul din Lugoj, când a pierdut controlul volanului și a intrat în viteză pe un trotuar. Mașina sa, un BMW cu numere de Franța, a lovit o femeie, pe care a proiectat-o pe asfalt. Când a văzut ce a făcut, șoferul a rupt-o la fugă, alături de ceilalți indivizi care se aflau în autovehicul. Nici măcar n-a stat să vadă dacă victima sa e încă în viață. Inițial, el a fost lăsat lăsat în libertate de judecătorii lugojeni, dar magistrații de la Tribunalul Timiș au decis ca el să ajungă după gratii pentru 29 de zile.

Bărbatul de etnie romă este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală gravă și fugă de la locul accidentului. Victima lui Alin Faur, o femeie de 54 de ani, este internată încă în spital. Ea a trecut până acum prin cinci operații. „Practic, piciorul drept i-a fost literalmente zdrobit și medicii depun eforturi considerabile pentru refacere. E greu de spus dacă sunt șanse pentru o vindecare completă”, a declarat avocatul Cătălin Vlad, care reprezintă interesele familiei victimei.

„Așteptam ca poliția să-l trimita în judecată pe Alin Faur, pentru că, din acel moment, victima se poate constitui parte civilă în procesul penal și poate solicita despăgubirile ce i se cuvin atât de la autorul accidentului, cât și de la firma de asigurări la care mașina acestuia avea polița RCA. Intenționăm să cerem instanței majorarea pedepsei către maximul special și obligarea firmei de asigurări și a inculpatului la plata unor daune morale în valoare de un milion de euro”, a mai spus avocatul. (sursa foto: www.redesteptarea.ro)

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

11 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

13 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

14 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

15 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

16 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

17 ore ago