Categories: Poli Timisoara

Vineri seara, suporterii lui Poli sunt chemati in „cel mai frumos loc de pe pamant”

Asociația Suporterilor Poli Timișoara exultă: mai sunt doar două zile până la un nou duel cu eternii rivali de la Dinamo. Pentru ca atmosfera să fie ca pe vremuri, ASPT cheamă oamenii la stadion, pentru „onoarea Timișoarei”. Meciul contra „câinilor” va începe la ora 20.45.

Asociația Suporterilor Poli Timișoara a emis, miercuri, un comunicat prin care îndeamnă iubitorii de fotbal din capitala Banatului să vină pe stadion și să încurajeze echipa la primul examen din Liga I. Sorții au decis ca „balul” să fie deschis de un meci contra lui Dinamo București.

Iată comunicatul: „După doi ani de zile în care ne-a fost refuzat consecutiv accesul în liga întâi, din motive extrasportive, a sosit momentul să revenim acolo unde ne este locul, în elită. Acolo unde Poli ne-a oferit de atâtea ori bucurii enorme, acolo unde toți timișorenii am luptat întotdeauna cu mândrie să demonstrăm că aici este «leagănul fotbalului românesc».

Și nici nu putea începe mai bine anul revenirii. Primul meci ne aduce în față nu doar un adversar puternic, ci un rival istoric. Este momentul în care trebuie să fim alături de Poli. Este momentul să ne reîntâlnim pe «Dan Păltinișanu», cel mai frumos loc de pe pământ. Acum trebuie să arătăm din nou tuturor cine suntem. Să demonstrăm că, indiferent ce piedici ne apar în față, noi nu putem fi învinși! Indiferent de ce s-a întâmplat în trecut, noi suntem tot aici! Și vom fi pe stadion, și vom încuraja pe Poli, și vom trăi din nou fiecare moment fericit sau mai putin fericit alături de echipă.

Acum, Poli a redevenit o echipă eminamente timișoreană, bănățeană! Susținută de autorități și de Universitatea Politehnica, instituția care a făurit în 1921 clubul pe care-l iubim cu toții, clubul căruia i-am dedicat tinerețea noastră! Este un club condus de timișoreni, de foste glorii ale lui Poli. Este o echipă antrenată de timișoreni. Este o formație în care evoluează timișoreni și timișeni. Pe iarbă avem șansa să vedem copiii noștri cum joacă pentru mândria noastră. Și în tribune vom fi noi să îi încurajăm, și în peluze vom fi noi să cântăm și să ne bucurăm de victoriile lor.

Ne întâlnim din nou, cu toții, în Peluza Sud pentru a participa împreună la sărbătoare. Vocile noastre se vor uni și vor purta echipa spre victorie. Meciul împotriva celor de la Dinamo este un nou început. Vineri este șansa noastră să ducem mai departe tradiția clădită de bunicii și părinții noștri. Nu putem lăsa o istorie de 92 de ani să moară. Este timpul nostru acum, și doar împreună putem reuși. Ne vedem vineri seară, pe stadion, pentru onoarea Timișoarei! Haide Poli!”.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

8 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

11 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

12 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

12 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

13 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

14 ore ago