Arhiva pentru eticheta: comunicat

incendiu Piata 700

Societatea Piețe SA se apără: Instalația electrică era refăcută în 2019, iar comercianții au instalat ilegal aeroterme și radiatoare

Societatea Piețe SA se apără: Instalația electrică era refăcută în 2019, iar comercianții au instalat ilegal aeroterme și radiatoare

Energia electrică furnizată comercianților din sectorul de flori din Piața 700, care a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, avea ca scop doar utilizarea pentru iluminat și folosirea caselor de marcat și în niciun caz pentru aeroterme, anunță, într-o postare oficială, cei de la societatea Piețe SA, care administrează și locația din centru Timișoarei.

Apel din Piata Victoriei: Fara nepotism, fara religie in scoli, pedepse pentru politicieni! / FOTO

În jur de 200 de oameni s-au adunat, pentru a cincea seară la rând, în Piața Victoriei, pentru deja obișnuitul protest anti-sistem. Așa cum au promis, ei au dat citire unui comunicat, redactat după ce și-au pus în ordine revendicările. Acesta acoperă toate domeniile, de la învățămant, la justiție, sănătate și mediu, și urmează să fie pus dezbătut, pentru a căpăta o formă finala.

„Plagiatorii” lui Robu se pot apropia de sireturile primarului?

La ce e bună o direcție de comunicare cu câteva zeci de angajați, așa cum are Primăria Timișoara? La tot felul de lucruri: de la furnizat reporteri amatori pentru televiziunea Facebook, până la… a copia textele altora, pe care să le trimită ulterior drept comunicate oficiale și să le și posteze pe rețelele de socializare!

Poli Timisoara vrea un arbitraj corect la jocul cu FC Brasov

Oficialii lui Poli Timişoara ies timid în faţă, după ce au fost dezavantajaţi în mai multe rânduri de arbitrii întâlnirilor cu FC Botoşani şi Săgeata Năvodari. În lipsa unui conducător cu personalitate şi cu priză la mass media naţionale, Poli Timişoara trage un semnal de alarmă înaintea jocului cu FC Braşov, care ar putea fi chiar decisiv în lupta pentru supravieţuirea în Liga I.

„Cadou” de la CNADNR: centura Caransebesului, tot interzisa traficului

Centura Caransebeșului, închisă în luna mai 2013, pentru reparații la un pod, va rămâne așa cel puțin până în aprilie 2014. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România n-a reușit să rezolve problema, așa că a mai emis un comunicat prin care anunță că șoseaua nu va deschisă traficului decât în primăvară. Greu de crezut însă că, pe timp de iarnă, se va lucra ceva acolo.

Facebook munceste pentru Directia de Comunicare a PMT

Postările de pe Facebook ale primarului Nicolae Robu devin comunicate oficiale ale municipalității. Cel puțin așa s-a întâmplat luni, când decizia de a suspenda suspendarea activității cluburilor gălăgioase a fost copiată efectiv de pe rețeaua de socializare și trimisă presei locale de la Direcția de Comunicare a PMT.

Top