Categories: Politica

Fostul ministru Daniel Funeriu il acuza pe primarul Robu de… „perversitati” pe Facebook

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, critică modul în care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, înțelege să administreze orașul cu ajutorul celei mai cunoscute rețele de socializare. La rândul său utilizator de Facebook, Funeriu, actualmente consilier prezidențial pe probleme de educație, îl acuză pe Robu că se folosește de rețea într-un mod pervers.

„Cum poate fi utilizat Facebook-ul în mod pervers: primarul Timișoarei a făcut un sondaj pe Facebook în urma căruia a reieșit că trebuie redeschise cluburile închise de… viceprimarul Stoia. Păi ce, se aștepta cineva ca bătrânii din jurul cluburilor să-și facă cont de Facebook și să voteze? Nu e nevoie să ai diplomă de inginer în rachete cosmice (Robu este totuși doctor inginer – n.r.) pentru a intui rezultatul final. Aș vrea să-l văd pe domnul primar, când va fi întrebat de un bătrân care nu prea apreciază cluburile, răspunzând: «păi trebui să vă faceți cont pe Facebook!». Poate mâine face un sondaj pe Facebook cu întrebarea «vreți să câștige Poli campionatul?». Eu voi fi primul cu DA, dar la ce folos?”, arată Daniel Funeriu.

Fostul ministru afirmă că și soluția lui Traian Stoia, de-a închide cluburile, denotă o mare doză de „primitivism”, răspunzând astfel solicitărilor electoratului mai vârstnic al PSD. Nu în ultimul rând, Funeriu îi acuză pe cei din opoziție că asistă neputincioși la acest meci între aliații din USL. „Iar în acest timp opoziția din Timișoara fie doarme, fie merge în cluburi. Dar nu face opoziție”, spune Funeriu. Originar din Arad, Funeriu are o legătură strânsă cu Timișoara, oraș în care a trăit timp de zece ani. Respectiv, șapte ani a urmat cursuri la Școala Generală nr. 19, iar clasele IX-XI le-a făcut la Colegiul Bănățean.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

2 ore ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

2 ore ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

3 ore ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

3 ore ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

3 ore ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

3 ore ago