Categories: Politica

Popoviciu il suspecteaza pe Marian Vasile ca vrea sa se lepede de PSD

Deputatul PDL Alin Popoviciu susţine că vicepreşedintele CJ, liberalul Marian Vasile, ar fi vrut să se apropie de PDL, după ce a înţeles că USL nu poate funcționa la nesfârşit. Vasile l-ar fi sunat pe Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timiş, pentru a-i cere un favor. În schimb, i-a făcut o promisiune.

Presupusul apel telefonic al lui Marian Vasile către Constantin Ostaficiuc ar fi fost făcut imediat după ce pedeliştii au cerut, pe Legea 544, lista deplasărilor făcute în străinătate de vicepreşedintele liberal al CJ. „Marian Vasile o ia pe urmele şefului său de partid (n.r. Nicolae Robu). Ăştia de la PNL îmi fac impresia că, timp de 23 de ani, nu au ieşit din ţară şi acum vor să vadă toată Europa. Am impresia că iau globul pământesc, îl învârtesc şi, unde pun degetul, acolo pleacă. Când a văzut Marian Vasile că i-am cerut lista cu deplasările externe, l-a sunat pe Costi Ostaficiuc. Eram cu el în birou. I-a spus domnului Ostaficiuc că ar fi mai bine să nu ieşim cu lista de deplasări și că a discutat şi cu Nicolae Robu şi că ar vrea o mai mare apropiere de PDL. Asta, pentru că PSD îi toacă din toate punctele de vedere şi că ştie că relaţia lor nu mai poate dura. A mai spus şi că trebuie să avem o discuţie şi să vedem cum putem bate împreună PSD”, susține Alin Popoviciu.

Liberalul Marian Vasile nu recunoaște decât convorbirea cu pedelistul Constantin Ostaficiuc. „Da, l-am sunat, spunându-i că sunt intrigat de această iniţiativă a PDL care mă vizează personal. Pentru toate deplasările în străinătate am avut o motivaţie serioasă şi rezultate concrete. În legătură cu apropierea de PDL nu este nimic adevărat. Nu am afirmat aşa ceva. Sunt picanterii marca Alin Popoviciu. E normal ca el să-şi dorească să bage intrigă între noi, dar noi, în USL Timiş, ne înţelegem foarte bine. Popoviciu vrea să bage zâzanie între noi, ceea ce nu se va întâmpla”, ne-a declarat Vasile.

În ultimul an, tânărul vicepreședinte liberal al CJ Timiș a fost plecat de trei ori la Bruxelles, de câte două ori la Strasbourg și la Szeged şi câte o dată la Limoges, Paris, Bekescsaba și Dnipropetrovsk, dar și în Albania şi Suedia. Adunat, Marian Vasile a stat 44 de zile în străinătate

, inclusiv transportul până la destinație.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago