Categories: SocialUltima ora

Scandal in parcarea de la Profi: „Ingerii galbeni”, acuzati de sechestrare!

Firma de remorcări şi tractări auto „Îngerii galbeni” este acuzată oficial de sechestrare, după un incident ca în filmele cu clanuri mafiote. „Îngerii galbeni” au fost implicaţi în mai multe scandaluri, fie că şi-au făcut publicitate ilegală pe domeniul public, fie că au acţionat la limita legii pentru câteva sute de lei. Ultimul dintre ele a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Calea Șagului.

Victima „Îngerilor Galbeni” a fost o tânără care și-a lăsat mașina, pentru câteva minute, în parcarea magazinului Profi din Calea Şagului. „În jurul orei 24 am ajuns în parcare împreună cu câţiva prieteni. Am vrut să ne cumpărăm ceva de mâncare de la o rulotă aflată chiar în parcare. Când am vrut să plecăm, ne-am trezit că o maşină de ridicări auto de la «Îngerii Galbeni» a parcat în spatele nostru. Mai multe maşini personale au parcat imediat în faţa noastră, blocându-ne. Nu ne-au lăsat să plecăm. Am stat două ore în maşină, pentru că mi-a fost frică”, povestește Simona Babuciu.

Tânăra s-a prezentat luni la Secţia 3 Poliţie, chiar peste drum de locul unde s-a petrecut incidentul, pentru a depune plângere. Culmea este că oamenii legii au încercat în repetate rânduri s-o convingă să nu facă reclamaţie. „Poliţiştii de acolo au insistat să-i dăm în judecată pe cale civilă, că nu rezolvăm nimic dacă facem plângere penală. Am făcut până la urmă plângerea. Consider că am fost sechestrată”, mai spune ea. Simona Babuciu a plătit și aproape 500 de lei, pentru a nu-i fi ridicată mașina. „Un domn care susţinea că este şef ne-a spus că el decide ce maşină să blocheze. Ori plătim 481 de lei pe loc, ori ne ridică maşina, o duc în parcul lor auto şi vom plăti 1.000 lei. Am plătit pentru că voiau să ridice maşina cu noi înăuntru”, mai spune femeia. Aceasta a făcut o plângere şi la Protecţia Consumatorului.

Patronul firmei „Îngerii galbeni”, Răzvan Nedelcu, susține că Simona Babuciu exagerează. „Noi am indisponibilizat maşina, doar nu am ţinut-o de mâini şi de picioare pe doamna. Nu avea ce să caute în parcare, dacă magazinul e închis. Vă sugerez să luaţi legătura cu Coppola sau cu alţi regizori. Dacă cineva spunea că am o relaţie nepotrivită cu Papa, m-aţi fi sunat? Dacă vreţi, vă pot face legătura la Hollywood”, ne-a declarat Nedelcu. Șeful „Îngerilor Galbeni” ştie şi de ce oamenii săi blochează aleatoriu maşinile în parcare la Profi. „E parcare privată. Dacă proprietarul vrea să facă grătar şi să o cheme pe Lepa Brena să cânte, o poate face. Totul este o vrăjeală”, ne-a mai spus Nedelcu.

Zeci de persoane au făcut până acum plângeri la Protecţia Consumatorului, atât împotriva „Îngerilor galbeni”, cât şi a magazinului Profi, care permite vânătoarea șoferilor în parcarea proprie. Pentru banii pe care timişorenii neatenţi sunt forţaţi să-i dea „Îngerilor galbeni”, aceştia primesc o chitanţă a serviciului „deplasare autospecială”.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

19 minute ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

23 de minute ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

27 de minute ago

Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara

Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea…

35 de minute ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

3 ore ago

Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo

Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu…

4 ore ago