Arhiva pentru eticheta: profi

Magazin din Timişoara, amendat de Poliţia Locală pentru mizeria din parcare/Foto

Magazin din Timişoara, amendat de Poliţia Locală pentru mizeria din parcare/Foto

Un magazin Profi de pe strada Ovidiu Balea a fost amendat de poliţiştii locali cu 1.500 de lei, pentru mizeria din parcare. Poliţia Locală atrage atenţia firmelor că sunt obligate să întrețină curățenia în clădirile, curțile, pe trotuare și în parcările pe care le folosesc. Poliția Locală arată că, printre obligațiile societăților comerciale care funcționează

PROFI

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

„SC PROFI ROM FOOD SRL anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere  a acordului de mediu pentru proiectul „SCHIMBARE DESTINATIE LA PARTER DIN SALA DE SPORT IN SPATIU COMERCIAL,COMPARTIMENTARI INTERIOARE SI AMENAJARE LOCURI DE PARCARE IN INCINTA.AMPLASARE FIRMA PE FATADA ,Timisoara, str. Avram Imbroane, nr.9, CF.nr. 445680, Nr.Top. 445680, Jud.Timis.” propus a fi amplasat

Superoferta la patiserie: strudele cu… gandaci! / VIDEO

Mergi să cumperi un ștrudel și, dacă nu ești atent, îl iei la pachet cu… gândaci! Asta i s-a întâmplat, chiar de 1 martie, unui timișorean care a vrut să cumpere produse proaspete de patiserie de la unul dintre magazinele Profi. Reprezentanții acestuia susțin că e prima dată când au parte de o astfel de reclamație.

Inca aveti timp sa mai faceti cumparaturi! Programul marilor magazine

Febra sărbătorilor a cuprins pe toată lumea, așa că magazinele sunt supraaglomerate, iar ieșitul la cumpărături este o adevărată aventură. Marile centre comerciale, dar și supermarketurile și-au adaptat orarele, astfel încât să puteți bifa integral listele de cumpărături.

timisoara fara reestrictii

Un lant de magazine a acaparat ilegal o parte din Piata Operei!

Petrecerea anunțată, pentru acest weekend, în Piața Operei, de un lanț de magazine s-a lăsat deja cu… demolări. Cel puțin teoretic, pentru că oamenii se pregăteau să vândă mâncare în cortul care trebuia să dispară. Primarul Nicolae Robu spune că organizatorii nu au respectat autorizația primită.

HCL cu dedicatie Profi, in cazul comercializarii alcoolului in Campus

Joi, pe masa consilierilor locali se va afla un proiect care modifică o mai veche hotărâre care interzicea comercializarea și consumul de alcool în Campusul Universitar. Prin această modificare se va permite vânzarea de alcool, nu însă și consumul. Multă lume s-a întrebat care este dedesubtul acestei schimbări de macaz, care aparent nu prea are sens. Acum există și explicația.

Dupa prima amenda, „Ingerii Galbeni” s-au razbunat: opt masini ridicate intr-o noapte / VIDEO

„Îngerii Galbeni” riscă să fie acuzați din nou de sechestrare de persoane, după ce au ridicat o maşină cu şoferul în ea. Incidentul s-a petrecut chiar a doua zi după ce firma de tractări auto a luat prima amendă pentru că saltă ilegal vehiculele din parcări. În ultimele zile, mai multe persoane au reclamat la Poliția Locală că au rămas fără mașini din cauza „îngerilor”.

„Ingerii galbeni” incep sa distruga masinile pe care le ridica / VIDEO

În prag de interzicere a activității lor în Timișoara, „Îngerii Galbeni” par să nu se teamă de nimic. La finele săptămânii trecute, ei au distrus o mașină pe care au ridicat-o din parcarea Profi de lângă Casa Tineretului. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor. În viitorul plen al CL ar putea fi votat un proiect care să pună capăt nesimțirii „Îngerilor galbeni”.

Ultimatum de la Profi: „Ingerii Galbeni” nu-si mai pot face de cap

Clienții magazinelor Profi pot respira ușurați. Ei nu vor mai putea fi bruscați sau sechestrați de angajații firmei de tractări „Îngerii Galbeni”. Aceştia nu mai pot interveni pentru a bloca maşini sau a da amenzi, fără să fie sesizaţi de responsabilii magazinelor Profi. „Îngerii Galbeni” au scăpat ca prin urechile acului, după ce Profi a decis iniţial rezilierea contractului.

Si totusi, cine-i tine in spate pe „Ingerii Galbeni”?

Mărturisesc că nu prea știam multe lucruri despre „Îngerii Galbeni”, până în momentul în care deBanat a publicat o știre despre o tânără sechestrată de ei în parcare la magazinul Profi din Calea Șagului. O infracțiune extrem de gravă, penală, pentru care chiar și un Gigi Becali face acum masaje și dușuri în pușcărie. Dar se pare că nu foarte gravă pentru autoritățile timișorene, care nu au luat nicio măsură împotriva acestor adevărați „îngerași” cu cefe late, mulți mușchi și puțin creier.

„Ingerii Galbeni”, sub protectia politistilor de la Sectia 3?

În urmă cu trei zile, o tânără a fost sechestrată în mașină, în parcarea magazinului Profi, din Calea Șagului, de așa-numiții îngeri galbeni. Nu este pentru prima dată și, din păcate, așa cum se mișcă lucrurile, nici ultima dată, când acești „îngeri” sechestrează oameni sau mașini în respectivul loc. De altfel, de numele acestei firme de remorcări și tractări auto se leagă o lungă listă de scandaluri.

Scandal in parcarea de la Profi: „Ingerii galbeni”, acuzati de sechestrare!

Firma de remorcări şi tractări auto „Îngerii galbeni” este acuzată oficial de sechestrare, după un incident ca în filmele cu clanuri mafiote. „Îngerii galbeni” au fost implicaţi în mai multe scandaluri, fie că şi-au făcut publicitate ilegală pe domeniul public, fie că au acţionat la limita legii pentru câteva sute de lei. Ultimul dintre ele a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Calea Șagului.

Top