Categories: Politica

Boncea si Herzog au depus la partid rapoartele de activitate

Au refuzat să participe la Biroul Judeţean Extraordinar al PNŢCD, dar până la urmă şi-au depus rapoartele cu activitatea de un an în funcţia de consilier local. Săptămâna trecută, rapoartele celor doi „dizidenţi” din PNŢCD Timiş, consilierii locali Flavius Boncea şi Bogdan Herzog, au ajuns la secretariatul partidului.

Soarta celor doi ar fi trebuit decisă de Biroul Judeţean Extraordinar al PNŢCD Timiş, din 7 octombrie. Încă de acum un an se anticipa că Boncea și Herzog vor râmâne fără sprijin politic şi vor pierde funcţiile de consilieri locali obţinute la alegerile din 2012. Celor doi li se impută în primul rând atitudinea ostilă faţă de actuala conducere a PNŢCD Timiş, dar şi faptul că fac mai mult figuraţie în Consiliul Local Timişoara. Ultima ispravă a celor doi a fost că au votat pentru un tun imobiliar cu dedicaţie pentru PSD. „S-ar putea ca după congresul extraordinar al partidului, pe 2 noiembrie, să discutăm şi cu cei doi. Nu este stabilit încă nimic. Ne-au lăsat rapoartele la partid, ele trebuie analizate de biroul munciipal şi cel judeţean”, a spus Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş. Moldovan ar fi unul dintre cei doi ţărănişti care ar fi propulsaţi în Consiliul Local Timişoara, dacă Boncea şi Herzog rămân fără sprijin politic. Cel de-al treilea consilier local PNŢCD, Adrian Orza, şi-a prezentat raportul în cadrul unui BPJ al PNŢCD Timiş, la începutul lui octombrie.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

8 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

17 minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

13 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

14 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

19 ore ago