Categories: Ziaristu' de terasă

Ionut Nasleu, „liderul liberalilor timiseni”, s-a apucat de K1 si s-a mutat cu partidul la Bucuresti

Demis de premierul Victor Ponta din funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), din motive rămase neelucidate, liberalul Ionuț Nasleu nu s-a grăbit să revină în Timișoara. Probabil, fiindcă, așa cum o recunoaște chiar el, foștii săi apropiați îl ocolesc acum, iar ascensiunea politică, ce părea fulminantă la un moment dat, s-a dus pe apa sâmbetei.

El a rămas prin București, pregătindu-se acum pentru cariera de promotor al luptelor de K1. De altfel, așa cum a declarat pentru ziarul Liberatea, Nasleu a fost desemnat de șefii K1 singurul reprezentat pentru România al acestor lupte. „Mă onorează încrederea cu care am fost investit de cei de la K1, ca eu să fiu singurul organizator în țara noastră. Până acum, la noi în țară nu a fost organizată nicio gală de lupte sub egida k1, dar de acum românii au ocazia să vadă în ring adevărații luptători din toată lumea. Sunt bucuros că voi putea aduce publicului, începând din februarie sau martie, nume sonore din circuitul K1”, a declarat Nasleu, pentru Libertatea.

Curios este faptul că ziarul respectiv, posibil cu acceptul acestuia, îl denumește pe Nasleu drept „liderul liberalilor timișeni”. Nu se știe ce părere are Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, de acest lucru, însă surse din filiala timișeană ne-au declarat că Nasleu s-a mutat cu partidul la București. Mai exact, el ar face parte din organizația PNL Sector 6, acolo unde este coleg cu un alt timișean ajuns în Capitală. Este vorba de Sorin Supuran, director național al Autorității Rutiere Române. Mai trebuie spus că Supuran este liderul grupării anti-Robu din PNL Timiș. Tot el, și nu Robu, l-a ajutat pe Nasleu să ajungă vicepreședinte al ANRP. Cu toate acestea, Nasleu a fost considerat tot timpul ca făcând parte din gruparea Robu din PNL Timiș. Oricum, încurcate sunt căile liberalismului timișean!

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

38 de minute ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

O oră ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

O oră ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

3 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

3 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

4 ore ago