Categories: Sănătate

„Zana” Andreea Marin s-a speriat de vant si n-a mai venit la Timisoara

Cei care au mers, marți, la mall, la acțiunea de prevenire a cancerului de sân și au sperat s-o vadă pe Andreea Marin au rămas cu buzele umflate. Vedeta TV nu s-a mai urcat în avionul care trebuie s-o aducă la Timișoara, fiindcă… s-a speriat de vânt. Ea și-a cerut scuze pe Facebook!

De 1 octombrie, Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la Sân, Avon Cosmetics a organizat, la Timișoara, evenimentul „Implică-te pentru ea. Află că e bine”. Acesta face parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor, a cărei ambasadoare este Andreea Marin. Aceasta era așteptată la Timișoara, dar n-a mai venit. Marin și-a motivat absența pe Facebook, spunând că i-a fost frică de vânt! Ea a rememorat un zbor mai vechi spre Iași, în care se pare că a avut parte de o experiență neplăcută, pe care n-a vrut s-o riște și de această dată. „Dragi prieteni timişoreni, nu ştiu cât de bine este astăzi sus, în zbor, printre nori, dar judecând după rafalele de vânt din zona mea şi după zborul intern către Iaşi în care m-am avântat curajoasă odinioară şi de care nu prea vreau să îmi amintesc, mai înţelept este să rămân cu picioarele pe pământ.

Nu îmi doresc din nou senzaţia că avionul în care sunt e ca o frunză în vânt la mâna destinului şi 40 de minute în aer în care pilotul să încerce fără succes aterizarea, apoi un alt aeroport cu aceeaşi experienţă nereuşită, pentru a ne reîntoarce in final – norocoşi că încă suntem în viaţa- de unde am plecat. Mi-am dorit să ajung astăzi la Timişoara la întâlnirea cu voi, în care aveam multe de vorbit despre cancerul la sân, despre prevenţie şi viaţa sănătoasă, alături de prietenii de la Avon, așa cum s-a întâmplat în alte orașe ale țării. Din păcate, nu se va întâmpla azi, dar cum Timișoara e un loc drag sufletului meu, nu va trece mult timp până să ajung la voi acasă din nou. Un gând bun, cu drag, Andreea”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe rețeaua de socializare.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

11 minute ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

21 de minute ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

3 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

5 ore ago

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

6 ore ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

9 ore ago