Arhiva pentru eticheta: cancer de san

Cum să ne păstrăm sănătatea sânilor? Articol recomandat de Clinicile Medici's

Cum să ne păstrăm sănătatea sânilor?

Cum să ne păstrăm sănătatea sânilor?

”Sânii sunt simboluri ale frumuseții și fertilității feminine. În același timp pot fi ținta unei afecțiuni grave, dar vindecabile, dacă este depistată din timp, CANCERUL MAMAR. Incidența cancerului mamar a crescut în ultimul timp, ocupând primul loc în incidența canceuluir la femei”, spune Dr. Daniela Știru, medic primar endocrinologie la Clinicile Medici’s Timișoara. Ce putem

21 de milioane de euro, pentru depistarea cancerului de san. Program de preventie in premiera in Romania

Peste 30.000 de femei vor fi consultate gratuit până în 2023, prin Programul pilot de depistare precoce a cancerului de sân. Acesta va începe în 2018 și va fi derulat de Ministerul Sănătății, care primește finanțare europeană nerambursabilă în valoare de 21 milioane euro.

Cumparati dovleci roz, salvati vieti! Acum, de la mall

Pare o joacă să vopsești un dovleac, dar, la Timișoara, joaca s-a transformat în ceva serios. Pentru al treilea an la rând, Help25 invită oamenii cu inimă mare să facă un gest nobil. Cumpărați un dovleac pictat, contribuiți la o campanie generoasă. Bostanii pot fi găsiți de sâmbătă, 24 octombrie, la mall.

Poti salva o viata! Ofera o mamografie unei femei fara posibilitati materiale

Faci o mamografie plătită din banii tăi, oferi una gratuită unei femei care nu-și poate permite o astfel de investigație. Puteți alege chiar cui vreți să oferiți cadou mamografia gratuită. Este invitația adresată de Asociația OncoHelp timișorencelor preocupate de sănătatea lor și a celor din jur.

UMF salveaza vieti! Un laborator din Timisoara poate preveni aparitia cancerului mamar

Cancerul de sân afectează anual mii de femei din România. Universitatea de Farmacie și Medicină din Timișoara beneficiază de un laborator dotat la cele mai înalte standarde, care poate ajuta la depistarea timpurie a anomaliilor care duc la apariția cancerului mamar, cercetare extrem de utilă în prevenirea bolii.

Campania Help25, la primul succes: a fost cumparat mamograful!

În sfârșit, o veste bună pentru voluntarii Campaniei Help 25: a fost cumpărat mamograful mult așteptat. Achiziția este făcută în rate și a fost posibilă grație unui cec de 10.000 de dolari, primit din partea unei companii private. Campania a început în toamna lui 2014, cu un obiectiv foarte îndrăzneț.

La Timisoara, dovlecii sunt… roz si fac fapte bune! 8.000 de lei, pentru campanie Help25 / FOTO

Pare o joacă să vopsești un dovleac, dar, la Timișoara, joaca asta e ceva foarte serios. Aproape 200 de bostani s-au vândut repede-repede, într-un scop cât se poate de nobil: achiziţionarea unui mamograf pentru judeţele din vestul ţării. Totul, în cadrul campaniei Help25, începută curajos anul trecut și derulată cu o mulțime de voluntari entuziaști.

Votati Help25 in „Tara lui Andrei”! Dati o sansa luptei contra cancerului de san! / VIDEO

Help25 vrea să câștige o finanțare de peste 11.000 de euro și, pentru asta, are nevoie de ajutorul nostru. Campania care are ca scop inițierea și susținerea unui program de preventie si educație a femeilor din Regiunea de Vest cu privire la riscurile cancerului la sân a intrat în competiția de proiecte „Țara lui Andrei”.

ACS Poli se alatura campaniei Help25

Campania Help25 capătă, de Mărțișor, un aliat cu greutate. ACS Poli se alătură ambițiosului obiectiv al Asociației OncoHelp și vrea să-i convingă pe timișoreni să facă același lucru. Jucătorii timișoreni vor purta tricouri roz în deschiderea meciului cu Săgeata Năvodari, iar lovitura de începere a partidei va fi dată de o mare sportivă a României, campioana olimpică la gimnastică Simona Amânar.

Singurul film in aromana din lume ajuta Campania Help25

Singurul film vorbit integral în armânește va fi prezentat din nou la Timișoara, de această dată în scop nobil. „Nu hiu faimos ama hiu armân” se alătură campaniei Help25, care își propune să strângă 200.000 de euro pentru cumpărarea unui mamograf. Proiecția va avea loc sâmbătă și puteți cumpăra invitații din mai multe locuri.

Singurul film in aromana din lume sprijina Campania Help25

Singurul film vorbit integral în armânește se alătură campaniei Help25. „Nu hiu faimos ama hiu armân” va rula, din nou, la Timișoara, pentru a da o mână de ajutor campaniei Asociației OncoHelp, care vrea să strângă 200.000 de euro pentru cumpărarea unui mamograf și să pună bazele unui program de prevenție a cancerului de sân în regiunea de vest a României.

In numele sperantei, Help25 a aprins bradul de Craciun / FOTO

Campania Help25 continuă și în luna decembrie. Miercuri seară, în Piața Victoriei a fost aprins bradul de Crăciun și au fost prezentate cele 25 de ambasadoare ale campaniei. Toate vor să atragă atenția asupra importanței prevenției în cazul cancerului de sân. De acum, puteți contribui și prin SMS la adunarea sumei necesare pentru cumpărarea unui mamograf performant.

Dovlecii roz si-au indeplinit scopul in Campania Help25 / FOTO

Peste 100 de dovleci, frumos colorați și ingenios decorați, au fost „vedetele” serii de joi la Porto Arte. Cei mai mulți dintre ei și-au găsit un stăpân, căruia îi va decora casa sau biroul în următoarele zile. Banii obținuți din vânzarea lor vor contribui la nobilul scop al campaniei Help25: cumpărarea unui mamograf performant.

Motociclete si esarfe roz, pentru Help25 / FOTO

Panglici roz și motociclete – o combinație destul greu de imaginat, dar absolut posibilă, dacă scopul e nobil. Așa a fost sâmbătă, la Timișoara, unde motocicliştii au luat cu asalt străzile. Accesoriul obligatoriu: panglica roz, arborată cu mândrie de fiecare motocicletă care a participat la parada „Route 25”. Totul, în sprijinul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte începute în ultimii ani în orașul de pe Bega.

Top